Florin Piersic a fost operat de urgență. Ce a pățit marele actor român și în ce stare se află

Iată cu ce problemă de sănătate se confruntă maestrul!

Florin Piersic trece prin momente dificile! Celebrul actor a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca luni, pe data de 29 aprilie 2024, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol. Acolo, doctorii au hotărât să-l opereze de urgență. Iată ce a păți maestrul și în ce stare se află acum!

Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale

Momente de panică pentru fanii lui Florin Piersic! La finalul unui spectacol susținut luni, 29 aprilie 2024, actorul de 88 de ani a acuzat stări de rău şi a solicitat o ambulanţă.

Acesta a fost transportat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, iar medicii au decis să-l opereze de urgență.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actorul

Florin Piersic a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, după ce doctorii au depistat o infecție în acea zonă. Operația a fost efectuată cu succes de respectatul chirurg ortoped Claudiu Chitea, notează cei de la România TV.

Maestrul a fost internat în Secţia Ortopedie, iar starea sa este una bună în momentul de față. La începutul acestei luni, Florin Piersic a avut spectacole și în Timișoara, dar și la Sibiu.

Citește și Momentul uluitor trăit de Florin Piersic la mormântul lui Iisus: “Pentru mine a fost un semn divin”!

Nu este prima operație la genunchiu a lui Florin Piersic


În trecut, actorul a mai fost operat la nivelul genunchiului. Se întâmpla în anul 2019. Atunci, maestrul a suferit intervenția la un spital privat din Capitală. Conform sursei citate mai sus, medicul care l-ar fi operat ar fi fost reputatul chirurg ortoped Vlad Predescu.

Acesta este specializat în chirurgia artroscopică, chirurgia artroplastică primară de şold şi genunchi, revizia protezei de şold şi genunchi, traumatologie si medicină sportivă. La vremea aceea, Florin Piersic a și fost văzut prin spital de diferite persoane.

De asemenea, actorul a fost observat și înainte de operație. Potrivit celor care l-au văzut pe actor înainte de a intra în unitatea spitalicească, acesta abia se deplasa. Oamenii au spus că maestrul, pur și simplu, îşi târa piciorul drept în timp ce mergea.

Citește și Florin Piersic Jr. nu mai vorbește de 20 de ani cu tatăl său. Actorul a spus în sfârșit adevărul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *