Fosta consilieră a lui Trump, dezvăluiri surprinzătoare despre Vladimir Putin: “Are un miros ciudat”

Fiona Hill a stat aproape de Vladimir Putin în cadrul unei cine
Fosta consilieră a lui Trump, dezvăluiri surprinzătoare despre Vladimir Putin: “Are un miros ciudat”

Fosta consilieră a lui Donald Trump, Fiona Hill, face dezvăluiri despre Vladimir Putin. Aceasta susține că liderul de la Kremlin are un miros “ciudat”. Invitată într-o emisiune TV, Fiona a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la președintele Rusiei.

Fosta consilieră a lui Donald Trump, dezvăluiri despre Vladimir Putin

Fiona Hill a spus despre Vladimir Putin că ar avea un miros ciudat, ca și cum ar face băi speciale. De asemenea, susține ea, el nu mănâncă la evenimentele la care ia parte. Fosta consilieră a lui Trump susține că a stat aproape de liderul de la Kremlin la o cină, iar atunci ar fi observat lucruri ciudate în comportamentul lui.

„I-am observat costumele, foarte fin croite, felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feţei. (…) Poartă ceas foarte scump”, a declarat Hill, potrivit de Business Insider.

Fiona Hill spune că Vladimir Putin nu vede să citească, nici măcar acolo unde literele sunt mari. Liderul de la Kremlin a avut nevoie să își pună ochelari pentru a citi cartoane cu numele unor persoane: „Le-am putut citi pe toate. Pe cartoane avea numele unor persoane, ce ar trebui să spună şi lucruri de genul acesta”.

Vladimir Putin nu mănâncă la evenimente

Fiona Hill, fostă consilieră pentru Rusia şi Afaceri Europene în Consiliul pentru Securitate Naţională de la Casa Albă. A declarat că în timpul cinei respective, Vladimir Putin nu a mâncat și nu a băut nimic. De asemenea, acesta ar fi avut un miros ciudat.

„Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simţit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simţea ca şi cum ar fi ieşit direct dintr-o baie special pregătită”, a declarat Fiona Hill.

Cele mai recente informații despre Vladimir Putin

Potrivit adevarul.ro, Vladimir Putin ar face băi în sânge de coarne de cerb. Aceasta ar fi o tradiție foarte veche din anumite zone ale Rusiei, beneficiile ei fiind inversarea vârstei, creșterea potenței, întărirea oaselor, vederii, mușchilor și auzului.

6.9 30 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.