Fostul câștigător de la X Factor, diagnosticat cu o boală cruntă. „A fost cea mai întunecată perioadă din viața mea”

Fostul câștigător de la X Factor, diagnosticat cu o boală cruntă. Florin Răduță a trecut prin clipe grele în urmă cu câțiva ani, când a fost diagnosticat cu cancer la stomac. În plus, el a suferit și un preifarct. Din cauza problemelor medicale grave, artistul fost nevoit să ia o pauză de la cariera muzicală.

Acum, însă, îi mulțumește lui Dumnezeu că a trecut cu bine peste acea perioadă și spune că doar cu ajutorul Lui a reușit să își recapete sănătatea. Între timp, și-a schimbat complet stilul de viață. El a dezvăluit recent care este cea mai prețioasă lecție pe care a învățat-o în urma acestui episod.

Fostul câștigător de la X Factor, diagnosticat cu o boală cruntă

În 2015, Florin Răduță uimea o țară întreagă cu vocea lui și câștiga unul dintre cele mai importante show-uri muzicale de la noi, X Factor. Dar stresul și nopțile nedormite din timpul competiției și-au pus amprenta asupra sănătății cântărețului.

Suferea deja de câțiva ani de ulcer, iar afecțiunea i s-a agravat după câștigarea concursului. Dar problemele de sănătate nu s-au oprit aici. În 2020, a suferit mai un preinfarct, iar la o lună distanță a fost diagnosticat cu cancer la stomac.

Florin Răduță și-a deschis sufletul și a povestit cât de greu i-a fost în această perioadă.

„După ce am câștigat X Factor, a fost o perioadă foarte grea și stresantă. Tot stresul, nesomnul și-a spus oarecum cuvântul. Sufeream din cauza aceasta de un ulcer de vreo 5 ani și de la unul dintre tratamente făcusem un șoc anafilactic, iar după ce că corpul meu era foarte slăbit, că nu mâncasem de câteva luni din cauza ulcerului, într-o dimineață am făcut acel preinfarct… Eu și familia mea am trecut printr-o perioadă tare urâtă. Și a trebuit să mă opresc din tot ceea ce făceam. A fost cea mai întunecată perioadă din viața mea. La o lună, am aflat că mi-au găsit tumori pe stomac, de aceea m-am retras pentru o perioadă de aproape 3 ani, timp în care a fost foarte greu să-mi gestionez mintea și emoțiile.”, a mărturisit cântărețul, potrivit Cancan.

Florin Răduță
Florin Răduță

„Datorită Lui s-au rezolvat toate și am avut parte de cel mai bun final”

Florin Răduță îi este recunoscător lui Dumnezeu că a scăpat cu bine de problemele de sănătate și spune că El este singurul care reușea să îi ridice moralul atunci când simțea că se află la capătul puterilor.

După această cumpănă, artistul și schimbat complet stilul de viață și spune că în urma acestui episod a realizat că nimic nu este mai important pe lume, nici banii, nici faima, decât sănătatea.

„Am avut câteva tratamente, am făcut destul de mult sport, am mâncat foarte sănătos și am făcut hipnoterapie. Auzisem că terapia prin hipnoză ajută foarte mult în boli de genul. A fost greu, dar la capătul puterilor mereu te așteaptă Dumnezeu. Datorită Lui s-au rezolvat toate și am avut parte de cel mai bun final. Tumorile s-au reabsorbit și acum sunt bine. Am foarte bine grijă cu ce mă hrănesc fizic, mintal și emoțional.  Mi-am reluat activitatea: fac muzică, cânt la evenimente, concerte și fac ceea ce mă face fericit. Însă, am învățat că nici faima, banii, succesul, relațiile sau oricine nu sunt mai importante decât sănătatea ta fizică, mintală sau emoțională.”, a mai povestit artistul.

Florin Răduță s-a mutat recent în Belgia, acolo unde familia lui locuiește de câțiva ani. El a mărturisit că se ocupă în continuare de carera muzicală, dar în plus și-a deschis două firme, una de construcții și una de curățenie, împreună cu părinții săi.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *