Fostul iubit al Cristinei Cioran, ipostază șocantă. Alex Dobrescu și-a dat jos tricoul și a rămas la bustul gol în fața Tribunalului, ce spune de acuzațiile aduse

Toţi trecătorii au rămas fără cuvinte când l-au văzut!

Marți, 23 aprilie 2024, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au revăzut în fața judecătorilor, după ce actrița a făcut apel și a contestat decizia magistraților de a nu prelungi ordinul de restricție împotriva designerului. În timp ce mama copilului său era în Tribunal, creatorul de modă se dădea în stambă chiar în faţa clădirii. Fără nicio jenă, acesta și-a dat jos tricoul și a rămas la bustul gol. Iată imaginile uluitoare!

Alex Dobrescu s-a dat în stambă în fața Tribunalului

Alex Dobrescu a făcut spectacol marți, pe data de 23 aprilie 2024, chiar în fața Tribunalului, unde s-a judecat apelul făcut de Cristina Cioran. Actrița a contestat, de curând, decizia magistraților de a nu prelungi ordinul de restricție împotriva designerului.

În timp ce mama fetiței sale le cerea oamenilor legii să o protejeze de cel care cândva îi era partener, bărbatul se dădea în stambă în fața clădirii. La un moment dat, acesta și-a dat jos tricoul și a rămas la bustul gol, spre uimirea trecătorilor. Vezi imaginile șocante AICI!

Actrița a obţinut ce și-a dorit

La ieșirea din Tribunal, însă, Alex Dobrescu nu a mai avut aceeași energie. Asta pentru că fosta sa parteneră a ieșit victorioasă. Cristina Cioran a obținut prelungirea ordinului de restricție, astfel că designerul nu mai are voie să se apropie de ea și de fiica lor.

”Vă mulțumesc pentru susținere. S-a admis cererea, deci acest individ va purta brățară la picior și mi s-a încredințat fiica.

Are ordinul de restricție și față de copil, așadar, așa cum am spus, am avut încredere în justiție și așa cum v-am spus, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele.

S-a admis cererea (…) Sunt foarte emoționantă și foarte fericită. E bine”, a anunțat actrița, pe pagina ei de Instagram.

Citește și Cristina Cioran și fostul iubit, din nou la cuțite. Reacția tranșantă a actriței, după ce Alex Dobrescu a spus că vrea să-i ia fetița!

Alex Dobrescu neagă că ar fi fost violent cu mama fetiței sale

Zilele trecute, Alex Dobrescu a negat, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, că ar fi fost violent cu Cristina Cioran. ”Singurele lucruri pe care le-am bătut în viață, au fost covoarele, dar sunt atât de pacifist încât nu le-am bătut, m-am împăcat cu ele.

Nici șnițelele nu le bat, gătesc șnițelele nebătute.(…)Am un trecut infracțional, am fost condamnat în 2015, pe 26 iunie, pentru altruism. Sunt singurul deținut din istoria penitenciarelor care s-a eliberat sub jumătate din pedeapsă.”, a spus designerul.

Citește și Cristina Cioran, o nouă confruntare cu fostul iubit: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare”. Ce urmează să se întâmple, actrița a trăit momente de coșmar!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *