Fostul iubit al Cristinei Cioran, un nou scandal. Poliția a intervenit imediat

De la ce a pornit totul

Scris de: Daoud Andra

07 Dec. 2022

Fostul iubit al Cristinei Cioran, un nou scandal. Poliția a intervenit imediat

Fostul iubit al Cristinei Cioran are din nou probleme cu legea. Bărbatul a fost oprit în trafic și dus direct la sediul poliției, pentru o serie de teste. Alex Dobrescu susține că totul a pornit de la o altercație în trafic și a povestit pe internet cum s-au întâmplat lucrurile, din punctul lui de vedere.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, în centrul unui nou scandal

După certurile repetate cu Cristina Cioran din ultima vreme, Alex Dobrescu este în centrul unui nou scandal. De data aceasta nu are legătura cu fosta lui iubită, ci cu o întâmplare din trafic. Fostul iubit al actriței a povestit pe internet ce s-a întâmplat, într-o notă ironică.

Alex Dobrescu a avut o altercație în trafic cu cineva, după cum a spus chiar el pe internet. Chiar dacă nu a fost un conflict fizic, poliția locală era în zonă și a intervenit. Pentru că agenții de la locală nu aveau asupra lor teste pentru alcool și pentru substanțe interzise, l-au condus pe designer până la secție, pentru a vedea dacă se afla sub influența unora dintre aceste substanțe.

„Drumul spre Udriște este pavat cu intenții bune. Nu am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală, nu am bătut pe nimeni, dar nu aveau alcool test și drog test și mă duc la Udriște, să mă testeze. Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit, sau două și această cursă fantastică.”, a spus bărbatul, pe internet.

Fostul iubit al Cristinei Cioran
Alex Dobrescu a ajuns la poliție

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu o lună

În urmă cu aproape o lună, actrița Cristina Cioran anunța că nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței ei. Alex Dobrescu, la rândul lui, declara că vrea să se căsătorească cu actrița, însă după câteva zile apărea în compania unei alte femei. La scurt timp după despărțire, Cristina Cioran a transmis câteva mesaje, prin interdiul rețelelor de socializare.

„Dragi prieteni… și prieteni și colegi din presă, unii prieteni, alții mai puțin, vă mulțumesc totuși tuturor pentru interesul acordat, mulțumesc pentru mesaje, apreciez fiecare mesaj de-al vostru și le citesc, știu că-mi cereți un punct de vedere. Deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis, fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine în momentul ăsta importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei, este bine, a trecut peste otită. O să ne mai vedem, o să ne mai auzim, dar vă mulțumesc!”, a transmis Cristina Cioran.

Cei doi formau un cuplu de aproximativ 3 ani și au împreună o fetiță pe nume Ema, care s-a născut anul trecut. După despărțire, Cristina Cioran a plecat din casa designerului și s-a mutat cu fiica ei într-un apartament.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *