Fostul meu partener vrea să ne împăcăm. Mi-a fost foarte greu să-mi revin după despărțire, iar acum mi-a dat din nou lumea peste cap

Încă îl mai iubesc, dar mi-e o teamă teribilă să nu sufăr iar.
Fostul meu partener vrea să ne împăcăm. Mi-a fost foarte greu să-mi revin după despărțire, iar acum mi-a dat din nou lumea peste cap

Am fost patru ani într-o relație din care am ieșit destul de „șifonată”, ca să zic așa. Șifonată în sensul că am suferit foarte mult, atât înainte, cât și după ce a plecat. Da, știu că sună ciudat. Dar înainte de a mă părăsi, am suferit după ce am aflat că are o relație paralelă. Apoi am suferit când m-a părăsit. În final, după ce am crezut că am reușit să depășesc momentul, fostul meu partener vrea să ne împăcăm.

Au trecut doar câteva luni și abia începusem să-mi recapăt echilibrul. Pentru că, trebuie să recunosc, toată această poveste m-a zdruncinat destul de tare. Mi-a fost foarte greu să-mi revin. De fapt, nici nu eram recuperată total după acea despărțire. Dar am încercat să fiu tare și să merg mai departe. Mi-am tot spus că nu mă merită, după tot ce mi-a făcut.

A fost infernal momentul în care am aflat că mai are o relație. Am vrut să cred că e o glumă. Sau că nu despre el e vorba. Pe fata cu care era în paralel cu mine a adus-o la o petrecere a firmei lui. Nu știam ce caută acolo. O știam din vedere, dar nu îmi aminteam exact de unde o cunosc. Apoi mi-am amintit că era verișoara unui amic de-al nostru. Ne-o prezentase la ziua lui. Apoi am uitat de ea, pentru mine nu a prezentat interes. În afară de faptul că era o apariție vulgară, n-am remarcat nimic la ea.

Fostul meu partener vrea să ne împăcăm

A apărut, apoi, la petrecerea de firmă a iubitului meu și l-am întrebat dacă lucrează la ei. A spus că nu, dar că e invitată acolo. Și mi-a plasat-o mie, să-i țin companie, în timp ce el socializa cu colegii și cu șefii lui. Din acel moment am știut că ceva nu e în regulă între ei.

În excesul lui de zel, a vrut să ne împrietenească, mizând pe faptul că așa îmi va fi mai greu să observ ceva între ei. Dar a mers pe o pistă greșită. Cunoscându-l – nu era prima oară când făcea asta – am știut că e ceva la mijloc. Așa că doar i-am urmărit „cu atenție și îngrijorare”, iar bănuielile mele s-au confirmat în scurt timp. Am mers neanunțată la biroul lui, dar ce surpriză, nu era acolo. Mi s-a spus că e plecat la masă. Știam că nu e la masă, așa că l-am sunat. Când l-am întrebat unde e, mi-a spus că la birou. Dar l-am anunțat că și eu sunt la el la birou, iar el pare invizbil acolo. A început să se bâlbâie, că a ieșit, că vine imediat, în fine. I-am spus că vreau să vorbesc cu Corina. Așa o cheamă pe fata aceea. Nu mi-a dat-o la telefon, dar era clar că s-a declanșat conflictul.

A venit acasă doar spre seară. Am avut de atunci discuții despre asta zilnic, iar după o săptămână a plecat de tot. Am suferit enorm. Am fost supărată și am plâns săptămâni în șir. Când, în final, am simțit că încep să-mi revin, după trei luni, fostul meu partener vrea să ne împăcăm. Nu știu ce să fac, pur și simplu mi-a dat lumea peste cap. Încă îl mai iubesc, dar mi-e o teamă teribilă să nu mă facă iar să sufăr.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *