Fotografie de colecție de la nunta lui Amza Pellea de acum 65 de ani. Omagiul superb adus de fiica lui, Oana: ”Este privilegiul vieții mele”

Oana Pellea, omagiu superb adus părinților săi, în ziua în care aceștia ar fi împlinit 65 de ani de căsătorie.

Joi, 28 septembrie, regretatul actor Amza Pellea și soția sa, Domnica, ar fi împlinit 65 de ani de căsnicie. Fiica celor doi, actrița Oana Pellea, a dorit să marcheze acest moment special printr-un mesaj emoționant și o fotografie de colecție cu cei doi, îmbrăcați în mire și mireasă. Ce eleganță, câtă frumusețe și simplitate într-o singură imaginie care nu mai are nevoie de niciun fel de descriere!

Fotografie de colecție de la nunta lui Amza Pellea de acum 65 de ani

Pe 12 decembrie 1983 se stingea din viață Amza Pellea, unul dintre cei mai mari actori ai teatrului și filmului românesc. Amza Pellea a murit din cauza unui cancer pulmonar galopant la vârsta de 52 de ani.

Pe lângă cariera colosală în actorie, Amza Pellea se putea mândri și cu o viață de poveste alături de soția sa, Domnica Mihaela Policrat.

Cei doi s-au cunoscut la un ștrand din Craiova. Ulterior, Amza și Domnica s-au îndrăgostit și și-au unit destinele pe 28 septembrie 1958.

Au fost căsătoriți timp de 25 de ani, până la moartea regretatului actor, în 1983. Domnica Pellea a murit în 2003, la 20 de ani după decesul soțului ei.

Joi, 28 septembrie 2023, s-ar fi împlinit 65 de ani de la căsătoria lor. Fiica celor doi, actrița Oana Pellea, nu putea lăsa să treacă acest moment important fără să-l marcheze așa cum se cuvine. Și ce mod mai bun de a le onora memoria părinților ei, dacă nu o fotografie din ziua nunții lor?

Domnica si Amza Pellea, in ziua nuntii lor
Domnica si Amza Pellea, in ziua nuntii lor

”Nuntă în cer…”

Îmbrăcați în ținute superbe de mire și mireasă – ea purtând o rochie de un alb imaculat, completată de un voal, mănuși și un buchet de flori discret, iar el, un costum închis la culoare cu rever lat și papion alb – cu siguranță și astăzi ar fi fost extrem de apreciați.

Alături de imaginea de colecție, Oana Pellea a postat și câteva rânduri extrem de emoționante.

”NUNTĂ IN CER…
65 de ani de când a fost făcută aceasta fotografie! Azi, 28 septembrie 2023, se împlinesc 65 de ani de la nunta lui Amza cu Domnica!
Iubirile vieții mele.
Doi oameni frumoși, două suflete superbe.
Doi oameni buni.
Doi oameni care niciodată nu au acceptat că poate exista răutate pe lume!
La orice răutate întâlnita … au raspuns întotdeauna cu un bine!
Au trăit împreună o superbă poveste de dragoste timp de 25 de ani!
S au admirat, respectat si iubit …cât au trăit…
Faptul ca sunt părinții mei este privilegiul vieții mele.
Va iubesc si va multumesc pentru tot!”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *