Frații Dolănescu se dușmănesc de 13 ani. Dragoș nu crede într-o împăcare: ”Suntem prea diferiți, până și pielea e de altă culoare” EXCLUSIV

Ce îi urează Dragoș lui Ionuț, prin intermediul ego.ro: ”Sănătate! Continuarea o știe el, e și un vechi banc ceaușist”

Frații Dolănescu nu sunt pregătiți să îngroape securea războiului nici după 13 ani de la decesul tatălui lor, Ion Dolănescu. Dragoș explică, în interviul pentru ego.ro, de ce șansele de a face pace sunt aproape nule: ”Până și pielea e de altă culoare, dar și ochii, gândim diferit. Doar numele e comun”. Dragoș face dezvăluiri și despre Ion Dolănescu, artistul care în anii comunismului era adorat de femeile din România: ”Stăteau ciorchine la poarta lui, îl sunau pe telefonul fix, îl căutau. Asta nu însemna și că se culca cu ele”.

Nici de Sărbătorile Pascale nu au revenit la sentimente mai bune

Nici anul acesta, de Sfintele Sărbători Pascale, frații Dolănescu nu și-au trimis tradiționalele urări de bine, semn că rănile trecutului încă nu s-au vindecat. Dragoș Dolanescu susține, în interviul exclusiv pentru ego.ro, că nu sunt șanse să se mai aibă ca frații, ca odinioară.

”Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi”. Dragoș i-a transmis un mesaj cu subînțeles fratelui său, prin intermediul ego.ro: ”De Paște, îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru”.

Nu mai vrea să intre în casa în care a locuit Ion Dolănescu: ”E a lui Ionuț, totul este acum schimbat!”

Dragoș duce dorul vremurilor de altădată, când era armonie în celebra lor familie și se simțea fericit în casa din Caimatei, unde Ion Dolănescu a locuit până în ultima clipă de viață.

”Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncare”, ne-a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru ego.ro.

”Tata a fost un solist adorat de femeile din România. Stăteau ciorchine la poarta lui!”

Dragoș Dolănescu își amintește că tatăl lui, Ion Dolănescu, a fost un bărbat adorat de femeile de România.

”Altul ca el nu mai era la acea vreme. Era foarte frumos, talentat. Femeile l-au iubit, l-au adorat. Acele femei au acum cam 70 de ani. Îi trimiteau scrisori, stăteau ciorchine la poarta lui, îl sunau pe telefonul fix. Toată lumea știa unde locuiește marele artist. Asta nu înseamnă și că le-a iubit pe toate sau că s-ar fi culcat cu ele!”.

Dragoș Dolănescu
Dragoș Dolănescu

De Paște,  presupusul lui frate a făcut un gest emoționant, la cimitir

Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, duce dorul țării natale. Va reveni în România, în această vară. Susține că primul drum îl va face la mormântul tatălui său. Până atunci, de locul de veci are grijă presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul Ionuț Petrescu. Acesta ne-a oferit o fotografie, realizată în cimitirul Bellu, de Paște, când a pus flori tricolore și a aprins lumânări pentru marele artist care îl găzduise în casa lui, în anii adolescenței.

”Am fost la cimitir, merg aproape în fiecare zi, am grijă de mormântul lui Ion Dolănescu ca de ochii mei din cap. Cândva, am stat în casa dumnealui, m-a omenit, iar eu îi voi fi recunoscător cât voi trăi”, ne-a declarat Ionuț Petrescu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Emoționat de gestul acestuia, Dragoș ne-a mai declarat:” Îi mulțumesc că îi pune lui tata lumânări și flori la mormânt, eu și Ionuț Petrescu am fost multă vreme certați, a zis vorbe grele. Pentru gestul lui frumos, de a avea mereu grijă de mormântul lui tata, eu fiind la așa mare distanță de țară, l-am iertat însă pentru tot”.

Dragoș și Ionuț Dolănescu au fost 8 ani în război, pentru moștenirea de un milion de euro. Cu ce a rămas fiecare

Ion Dolănescu a încetat din viață în 2009, în urma unui infarct, la vârsta de 65 de ani. După decesul marelui artist, cei doi băieți ai lui, Dragoș și Ionuț, au dus un epuizant război, vreme de 8 ani, pentru moștenirea de aproape un milion de euro. Iată ce a primit fiecare, în urma sentinței judecătorești: casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, i-a revenit lui Ionuț, iar vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, în valoare de 300.000 de euro, a primit-o Dragoş. Ei au mai avut de împărțit şi casa din Str. Hagi Dina, pe care încă și-o dispută în Tribunal, cu alte două persoane, plus terenuri în Butimanu și în Tunari. Drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit doar lui Ionuț.

Dragoș este nemulțumit de ultima decizie: „Mi s-ar fi părut corect să împărțim și drepturile de autor”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *