Fructul care curăță rapid farurile mașinii. Le face ca noi

Nu ai nevoie de detergenți scumpi ca să scapi de stratul de murdăria de pe suprafața farurilor. Poți folosi doar două ingrediente din bucătărie.
Fructul care curăță rapid farurile mașinii. Le face ca noi

Oricine are o mașină are toate șansele să se confrunte cu problema farurilor care se murdăresc și devin mate în timp. Odată depus stratul de murdărie pe suprafața lor, luminozitatea va fi afectată. Mai mult,  murdăria care se acumulează în timp creează inevitabil un strat mătuit care este adesea greu de îndepărtat cu o simplă cârpă. Dar asta nu este o problemă de nerezolvat. Trebuie doar să știi care este fructul care îți curăță farurile mașinii.

Atunci când farurile se murdăresc, lumina devine difuză și claritatea ei scade. Când se întâmplă acest lucru, vizibilitatea pentru șofer este redusă, ceea ce implică un risc mai mare de accident.

Frucutul care îți curăță farurile mașinii

Nu ai nevoie de detergenți sofisticați și scumpi, ci vei folosi doar două ingrediente pe care oricine le are în bucătărie: bicarbonat de sodiu și o jumătate de portocală.

Portocalele și, în general, toate citricele, sunt excelente pentru degresarea diferitelor suprafețe. În plus, sunt și dezinfectanți naturali, în timp ce bicarbonatul reacționează cu acizii, devenind un detergent util și puternic. Soluția formată este capabilă să albească aproape orice suprafață. Așa se face că amestecul acestor două produse se dovedește a fi foarte eficient pentru a îndepărta chiar și cea mai complicată murdărie.

Cu toate că există multe produse chimice care curăță în profunzime, nu e necesar să cheltui bani mulți pentru a avea faruri curate.

Învață să cureți farurile mașinii tale și să le faci ca noi, cu acest amestec simplu, potrivit viviendoencasa.mx.com.

Există două moduri diferite de a utiliza acest preparat: fie prin metoda premixului, fie prin metoda directă. Pentru ambele veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  1. Bicarbonat de sodiu
  2. O portocală tăiată în jumătate
  3. Un castron mic
  4. Apă
  5. Prosop din microfibră

Dacă vrei să aplici un premix:

Toarnă o cantitate mică de bicarbonat de sodiu în bol. Stoarce jumătate din portocală în bicarbonat de sodiu.

Amestecă până obții o pastă. Aplică pasta pe far și așteaptă câteva minute. Clătește farul cu apă. Șterge farul cu un prosop din microfibră.

Pentru a aplica direct pe far, procedează în felul următor:

Toarnă o cantitate mică de bicarbonat de sodiu în bol. Ia jumătate din portocală și scufund-o în bicarbonat de sodiu. Strânge ușor portocala în timp ce faci acest lucru, astfel încât bicarbonatul de sodiu să se lipească pe suprafața tăiată a portocalei. Apoi ia portocala acoperită cu sifon și începe să freci fiecare far cu o mișcare circulară. Clătește farul și zona din jurul lui cu apă. Șterge apoi zona cu un prosop din microfibră.

Acesta este fructul care îți curăță farurile mașinii, fără să fii nevoit să folosești detergenți scumpi.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.3 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *