Fructul preferat al Reginei Elisabeta. Modul ciudat în care îl consumă

Ce fruct preferă Regina Elisabeta și cum îl consumă pentru a respecta eticheta.
Fructul preferat al Reginei Elisabeta. Modul ciudat în care îl consumă

Fructul preferat al Reginei Elisabeta și cum obișnuiește aceasta să mănânce fructele. Obiceiurile alimentare ale familiei regale nu încetează să fascineze. De la înclinația ducesei de Sussex pentru bolurile cu acai până la antipatia prințului Charles față de prânz, regina și întreaga familie regală au propriile ritualuri de a mânca.

Nu este un secret pentru nimeni că Regina preferă să servească la masă și un pahar de vin, dar în general are o dietă sănătoasă. Suverana se bucură de un regim atent ales, bogat în legume și fructele. În materie de fructe, printre preferatele ei se numără bananele. Cu toate acestea, regina Elisabeta are o tehnică oarecum neconvențională de a mânca banane.

Fructul preferat al Reginei Elisabeta și cum îl consumă

Regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu un cuțit și o furculiță, potrivit fostului bucătar regal Darren McGrady. McGrady, care a fost, de asemenea, bucătarul personal al prințesei de Wales, vine cu mai multe detalii.

Acesta explică în cartea sa care este metoda preferată a Reginei de a mânca o banană. Suverana obișnuiește să taie părțile de sus și de jos, apoi taie coaja pe lungime pentru a permite îndepărtarea ușoară și la final taie fructele în mici bucăți. Deși are o afinitate pentru aceste fructe, Majestatea Sa nu le include zilnic în regimul alimentar.

Regina Elisabeta, alături de membrii familiei regale
Regina Elisabeta, alături de membrii familiei regale

Alimentele pe care Regina le evită

McGrady spune că nu este o fană a „mâncărurilor cu amidon”, preferând să se bucure de mese ușoare și simple. Peștele și legumele la grătar sunt o alegere mult mai sănătoasă și sățioasă pentru regină. Bucătarul mai menționează că, atunci când nu participă la un dineu generos, regina urmează anumite reguli.

Preferă să stea departe de alimentele care conțin amidon. De aceea evită cartofii, orezul sau pastele la cină. De asemenea, evită și legumele modificate din afara sezonului.

„Bananele, totuși, nu sunt în mod clar prea bogate în amidon pentru a fi consumate în mod regulat. Dar trebuie consumate cu tacâmuri. Fructele sunt consumate foarte politicos și mâinile nu au voie să le atingă. „Oricine este prezent la banchetul regal are un cuțit și o furculiță pentru desert, o farfurie mică și un bol cu apă… pe care se știe că unii oaspeți îl beau”, a spus McGrady.

El locuiește acum în Dallas, unde conduce propria lui companie de catering, Eating Royally. Conform protocolului regal, a spus bucătarul, mâncarea la evenimentele formale nu ar trebui să fie mâncată niciodată cu mâna. Mulți experți în etichetă predau în prezent cursuri despre cum să consumi mâncăruri mai complicate cu un cuțit și o furculiță.

Citește și programul zilnic pe care îl are Regina Elisabeta a II-a. Ce face la prima oră a dimineții

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *