Fructul recomandat de nutriționist pentru a fi consumat zilnic: „Înlătură oboseala și crește performanțele fizice și intelectuale”

Mihaela Bilic, sfaturi pentru accelerarea metabolismului și pentru înlăturarea oboselii
Fructul recomandat de nutriționist pentru a fi consumat zilnic: „Înlătură oboseala și crește performanțele fizice și intelectuale”

Nutriționistul Mihaela Bilic are recomandări cu privire la alimentația fiecărui om, în viața de zi cu zi. Acum, cunoscutul nutriționist vorbește despre fructul recomandat să fie consumat zilnic pentru a înlătura oboseala, dar și pentru a crește performanțele fizice și intelectuale.

Fructul recomandat de nutriționist pentru a fi consumat zilnic: “Sunt gustarea ideală”

Potrivit Mihaelei Bilic, foarte mulți oameni mănâncă produse exotice, cum ar fi caju, fistic sau migdale, iar de nuci uită complet. Potrivit nutriționistului nucile au multe grăsimi concentrate în structura lor. Chiar dacă sunt mai greu de digerat, Mihaela Bilic susține că nucile sunt de mare ajutor.

„Când vine vorba de fructe oleaginoase știm că sunt gustarea ideală, sățioasă, pline de fibre, minerale și grăsimi nesaturate valoroase pentru sănătate. Însă magazinele sunt pline de produse exotice, care nu cresc pe meleagurile noastre, așa că ne trezim mâncând alune, caju, fistic și migdale iar de nuci uităm cu totul! (…) Aceste fructe se numesc oleaginoase pentru că au concentrate multe grăsimi în structura lor. Grăsime înseamnă multe calorii dar și mai greu de digerat, mai ales când avem o bilă leneșă”, a scris Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.

De ce să mănânci nuci în fiecare zi. Ce spune nutriționistul Mihaela Bilic

Nucile oferă o cantitate importantă de antioxidanți, iar aceștia previn bolile neurodegenerative și îmbătrânirea precoce. Este foarte important însă ca nucile să nu fie uscate sau râncezite deoarece nu mai sunt bune pentru consum. Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă ca orice persoane să consume un pumn de miez de nucă în fiecare zi pentru accelerarea metabolismului și pentru înlăturarea oboselii.

„Nu așteptați ca nucile să se usuce și să se râncezească prin cămară, faceți o cură de minerale și iod, accelerează metabolismul, înlătură oboseala și crește performanțele fizice și intelectuale. Un pumn de miez de nucă zilnic… e la îndemâna oricui”, mai spune cunoscutul nutriționist.

Dieta Mihaelei Bilic: “Cele 3 mese cu două gustări sunt pentru copiii în creștere”

Nutriționistul Mihaela Bilic susține că are doar o masa pe zi. Atunci când cineva își dorește să slăbească, sfatul ei este să elimine gustările. Potrivit ei, farfuria ideală trebuie să conțină jumătate legume, jumătate proteine: carne, pește, ou.

“Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei, niciodată nu am putut mânca după pofta inimii. Nu am găsit soluția să mâncăm și cât ne-am dori, și să nu punem kilograme în plus. Eu mănânc o singură masă pe zi. Cei care au arderi rapide sau cei care fac sport pot mânca și 2-3 mese. Dacă vrem să slăbim, gustările nu sunt justificate, cele 3 mese cu două gustări sunt pentru copiii în creștere”, a spus în urmă cu doi ani Mihaela Bilic.

9.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.