Gabriela Cristea a ajuns la capătul răbdării: “Nu mai pot, am dat-o afară”. Ce a pățit vedeta

Ce i s-a întâmplat Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, motiv pentru care se bucură de o comunitate impresionantă de fani pe rețelele sociale. Ori de câte ori are timp, vedeta le împărtășește acestora rețete, dar și întâmplări din viața personală. De curând, bruneta a mărturisit în mediul online că a ajuns la capătul răbdării. Iată ce a pățit!

Gabriela Cristea a răbufnit pe internet. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră. La fel ca și alte celebrități, soția lui Tavi Clonda îi ține la curent pe urmăritorii ei cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. De curând însă, bruneta i-a lăsat fără cuvinte pe fani.

Aceasta a răbufnit pe rețelele sociale, după ce fiica ei cea mică a făcut o năzbâtie teribilă. Într-un moment de neatenţie al mamei sale, Iris s-a strecurat printre lucrurile prezentatoarei TV și reușit să fure fundița unui pantof, cu toate că vedeta o atenţionase în repetate rânduri să nu facă asta.

„Dragilor, vreau să vorbim un pic despre stricăciunile copiilor. Cu ochii încă cârpiți de somn, am intrat în dressing-ul meu. Nu mai pot să să-i port sub nicio formă, pentru că, de câte ori a intrat Iris la mine în dressing, mi-a cerut fundița de la pantof și i-am zis că nu pot să i-o dau, că se strică pantoful.

Cred că de 5-6 ori mi-a zis chestia asta, am dat-o afară din dressing și până la urmă a intrat singură, ea a făcut treaba asta, nu avea cine”, le-a povestit Gabriela Cristea urmăritorilor ei de pe Facebook.

Citește și Decizia surpriză pe care au luat-o Tavi Clonda și Gabriela Cristea când merg cu fetele în vacanță: ”Iris acum o mai ”rupe” așa un pic, învață de la surioara ei” VIDEO EXCLUSIV!

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

”Am găsit hoțul”

După ce s-a mai liniștit, Gabriela Cristea a vrut să afle chiar de la fiica sa adevărul. ”Iris, ai luat tu, cumva, fundița de la pantoful ăsta? Îmi dai fundița?”, a întrebat-o vedeta pe micuță.

”Da!”, a răspuns fetița, fără nicio ezitare. ”Vai, deci nu cred. Să nu o mai rupi, da?! Am găsit hoțul, dar nu mai am ce să fac cu fundița asta, pentru că arată de parcă a văzut războiul .”, a adăugat soția lui Tavi Clonda.

Citește și Regula de la care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu se abat în căsnicia lor. Așa se bucură de armonie în relație: “Ne-am impus acest lucru”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
3.6 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *