Gabriela Cristea a dezvăluit de ce nu își face operație de micșorare a stomacului. Mulți au fost curioși să afle de ce nu face asta ca să slăbească

Vedeta a răspuns la una dintre curiozitățile fanilor

Scris de: Daoud Andra

24 May. 2024

De-a lungul timpului, silueta Gabrielei Cristea a trecut prin numeroase modificări. Vedeta a slăbit spectaculos, la un moment dat, însă în urma celor două sarcini s-a îngrășat la loc. În prezent, bruneta este mulțumită cu felul în care arată și a spus de ce nu se gândește să își facă operație de micșorare a stomacului.

Gabriela Cristea, despre operația de micșorare a stomacului

Gabriela Cristea este asumată inclusiv atunci când vine vorba despre subiecte sensibile. De-a lungul timpului, vedeta a vorbit sincer despre subiecte controversate precum divorțul, infidelitatea în cuplu sau kilogramele în plus. Prezentatoarea TV nu a făcut un secret din faptul că iubește mâncarea și că a acumulat câteva kilograme în ultimii ani.

Recent, Gabriela Cristea a primit o întrebare care a pus-o pe gânduri și a ținut să lămurească acest aspect în mod public. Vedeta a vorbit despre intervenția de micșorare a stomacului, în urma căreia ar putea slăbi considerabil.

Vezi și: Cum arăta Gabriela Cristea, în urmă cu 20 de ani, când a jucat în singurul ei film. Înaltă, slabă, cu părul lung și ochii albaștri, atrăgea toate privirile. Imagini nemaivăzute

”Zilele trecute m-a întrebat cineva de ce nu mă operez ca să slăbesc. Pentru că în momentul ăsta nu îmi bat capul foarte mult cu kilogramele în plus pe care știu că le am, dar asta este… trăiesc cu ele și le accept așa cum sunt. Și când voi fi pregătită să mă preocup de ele, mă voi preocupa de ele. Dar nu ăsta este subiectul, ci despre operații și de ce mi-e frică de operații”, a spus vedeta, într-un filmuleț postat pe Facebook.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea nu este deranjată de kilogramele în plus

Ce a pățit după operația de cezariană

Prezentatoarea de la Antena Stars a mai povestit că a avut o experiență traumatizantă atunci când a devenit mamă pentru prima dată. De atunci a rămas cu o teamă față de intervențiile chirurgicale, motiv pentru care le evită dacă nu sunt neapărat necesare.

”Mi-e frică de operații pentru simplul motiv că așa am fost dintotdeauna. Am două operații la activ, amândouă de cezariană. Și vreau să vă spun că nu au fost niște operații ușoare. Chiar dacă se întâmplă de foarte multe ori în zilele noastre, nu sunt niște operații ușoare. La prima operație de cezariană am avut și ceva probleme, despre care nu am vorbit până acum. Poate pentru că n-am fost pregătită, poate pentru că n-am fost întrebată…

Vezi și: Gabriela Cristea s-a afișat în costum de baie la 49 de ani. Ce s-a văzut la soția lui Tavi Clonda, detaliul care a atras atenția tuturor

Dar până la urmă cred că experiența mea merită să fie împărtășită cu voi, pentru că astfel aș putea să le inspir și pe alte doamne, care ar putea să treacă prin ce am trecut eu. La prima operație am făcut intoleranță la unul dintre firele de sutură. Și a fost o experiență foarte grea, pentru că, timp de două luni de zile, până s-a absorbit firul respectiv, eu am avut o stare ca de gripă și mergeam odată la două zile ca să mi se dreneze operația. Da, a fost o experiență cruntă atunci, mai ales că eram la primul copil”, a mai spus Gabriela Cristea, pe internet.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *