Gabriela Cristea, de urgenţă la spital de Paşte. Momente grele pentru vedetă după ce fiica ei cea mică a avut nevoie de îngrijiri medicale

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au ajuns de urgența la spital cu fiica lor Iris
Gabriela Cristea, de urgenţă la spital de Paşte. Momente grele pentru vedetă după ce fiica ei cea mică a avut nevoie de îngrijiri medicale

Gabriela Cristea, de urgenţă la spital de Paşte. Prezentatoarea TV și soțul ei Tavi Clonda au trecut prin momente dificile după ce fiica lor cea mică, Iris, a acuzat stări puternice de rău. Copila a ajuns la Camera de Gardă cu febră și prezenta simptomele unei indigestii mai servere. Vedeta a povestit totul în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Cristea, de urgenţă la spital de Paşte. Fiica cea mică a avut nevoie de îngrijiri medicale

Pentru Gabriela Cristea ziua de Paște nu a fost una tocmai liniștită. După ce s-au bucurat în familie de bucatele făcute special pentru această mare sărbătoare, micuța Iris a început să acuze stări de rău. Părinții ei au început să se îngrijoreze și mai tare tunci când au văzut că fiica lor cea mică face febră.

Astfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au luat-o pe Iris și au dus-o la spital. Mezina familiei a avut nevoie de îngrijiri medicale și a rămas o perioadă sub supravegherea medicilor. Din fericire însă, totul s-a terminat cu bine, iar Iris a putut merge acasă.

Întâmplarea a fost povestită chiar de vedetă în platoul emisiunii „Mireasa. Capriciile iubirii” pe care o prezintă. Soțul ei i-a făcut o surpriză și a pășit în platoul emisiunii alături de cele două fiice ale lor: Thea Iris, în vârstă de trei anișori și Bella Margot Victoria, de patru ani. După ce a ciocnit un ou de Paște cu mezina familiei, Gabriela Cristea a dezvăluit clipele grele prin care a trecut.

Prezentatoarea TV a mărturisit că întotdeauna de sărbători pare să fie urmărită de ghinion, iar cineva din familia ei se confruntă cu probleme de sănătate.

”Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Se confruntă cu o sciatică supărătoare

În ultima perioadă, Gabriela Cristea s-a confruntat și ea cu probleme de sănătate. Ea suferă de o afecțiune a nervului sciatic, ceea ce îi provoacă dureri îngrozitoare în zona lombară. Problema este mai veche, iar vedeta a pășit de mai multe ori în cabinetul medicului pentru a căuta o soluție.

„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea.

Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a declarat Gabriela Cristea în urmă cu câteva luni după ce a ieșit din cabinetul medicului, într-un vlog de pe Youtube.

Potrivit statisticilor, aproximativ 40% dintre oameni experimentează, de-a lungul vieții, o formă mai mult sau mai puțin ușoară de sciatică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *