Gabriela Cristea, pusă la zid pentru felul în care arată acum. Detaliul care i-a enervat maxim pe fani: “Nu e ce trebuie”

Ce îi reproșează fanii?

Gabriela Cristea este luată din nou la țintă de fani. Vedeta are parte de noi critici, după ce de curând ea și soțul ei, cântărețul Tavi Clonda, au fost criticați pentru videoclipul melodiei de Crăciun pe care artistul a lansat-o. De data aceasta, prezentatoarea TV a fost pusă la zid pentru felul în care arată. Gabriela Cristea și familia ei se află în vacanță, în Maldive.

Gabriela Cristea, pusă la zid pentru felul în care arată acum

Gabriela Cristea și soțul ei se numără printre vedetele care au ales în această perioadă o destinație exotică de vacanță. Alături de fetițelel lor – Victoria și Iris – cei doi petrec un sejur în Maldive.

Citește și: Moment stânjenitor pentru Gabriela Cristea. Gafa făcută de fiica ei i-a dat palpitații, cum a salvat situația Tavi Clonda

Cuplul s-a cazat într-un resort de lux, iar prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare mai multe fotografii și videoclipuri.

Într-unul dintre filmulețe, Gabriela Cristea apare în costum de baie, în timp ce se bucură de un apus superb în piscina infinity a hotelului alături de familia ei. Fanii nu s-au bucurat însă prea mult de ceea ce au văzut și au ținut să o critice pe vedetă pentru felul cum arată.

”Cum ai fost și cum ai ajuns…Vezi că-ți ies ț****e pe afară”, i-a scris un utilizator pe Facebook.

În timp ce unii au fost deranjați de bustul vedetei, alții au văzut drept nepotrivit faptul că atât Gabriela, cât și soțul ei, Tavi Clonda, au stat prea mult cu telefoanele în mână, în loc să se bucure de frumusețile naturii.

Din păcate ați stat numai cu telefonul în mână, în loc să vă bucurați de timpul petrecut împreună. Tu cu telefonul aici…pe el când îl arăți tot cu telefonul în mână, face live 10 metri mai încolo. Faceți videoclipuri, le arătați după ce ați terminat vacanța!”

”Foarte frumos! Vă filmati unul pe altul… Super!!!”;

”Superb acolo! Ce mă surprinde… Pare că insula e doar a voastră! E mare lucru să ai un ocean al tău! Să fiți mereu fericiți împreună!”;

”Nu știu de ce, dar simt că nu e ceea ce trebuie. E prea pustiu acolo”;

”De ce nu lăsați filmatul și să trăiți fiecare clipă la maximum? Telefoanele ne-au luat clipele de fericire în doi, în familie. Păcat”;

”Dacă ai să scapi telefonul în apă, cu ce mai filmezi atâta fițe?” – au fost doar o parte dintre comentariile cu care s-a confruntat îndrăgita prezentatoare de televiziune.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, criticați de fani pentru piesa de Crăciun lansată de artist

Nu este pentru prima dată când cuplul a intrat în colimatorul fanilor. La finalul anului trecut, Tavi Clonda a lansat o melodie de Crăciun, iar în videoclipul piesei apar atât Gabriela Cristea, cât și fetițele celor doi. De altfel, este pentru prima dată când micuțele Victoria și Iris apar într-un videoclip al tatălui lor.

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit pe internet. Ce o deranjează pe soția lui Tavi Clonda: “Îmi complică viața”

Gabriela și Tavi au fost însă aspru criticați de fanii de pe rețelele de socializare pentru faptul că le-au pus pe fete să ia parte la melodia lansată de tatăl acestora, potrivit Click!.

”Sunteți varză, sunteți cea mai comercială familie, cei mai milogi și cei mai înecați după bani. Voi nu vedeți că vă faceți de rușine?” / ”Fata cea mare a mai văzut ceai în viața ei ? Nu le explică nimeni înainte cum trebuie să decurgă treburile după ce încep filmările? Eu văd niște părinți rușinați de comportametul acestor fete” / ”Da de ce vă bâțâiți de parcă ați avea un handicap? Mie mi-a curs o lacrimă.”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor, citate de sursa menționată mai sus.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *