Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă uriașă. Ce și-au construit în mijlocul curții atrage toate privirile. FOTO

Visul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda s-a împlinit! Ce și-au construit în curtea casei
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă uriașă. Ce și-au construit în mijlocul curții atrage toate privirile. FOTO

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Și-au clădit o familie frumoasă, dar și o casă de vis. De asemenea, cei doi și-au dorit foarte mult să aibă propria piscină.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o piscină care atrage toate privirile

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, și-au dorit foarte mult să aibă piscină în curtea casei lor și în aproximativ un an construcția a fost gata. Lucrările pentru piscină au început în 2021, iar anul acesta este gata. Cei doi și-au dorit ca piscina să aibă apă sărată și chiar asta au făcut! Prezentatoarea TV s-a ocupat.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Cât a costat piscina din curtea Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Piscina din curtea celor doi a costat destul de mult. Tavi Clonda a dezvăluit că au primit reducere și vecinii le-au dat o mână de ajutor, astfel că totul a costat aproximativ 20 000 de euro.

“A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars, potrivit viva.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o piscină care atrage toate privirile
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o piscină care atrage toate privirile

Proiectul casei Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, făcut chiar de ei

Prezentatoarea TV și soțul său mărturisesc că și-au proiectat singuri casa, iar acum sunt foarte mulțumiți de locuința lor. Fiind mare, este mai dificil de întreținut, dar nu se plâng. Sunt mândri că încet-încet și-au construit casa visurilor care are o piscină mare în mijlocul curții.

“Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a mai povestit Tavi Clonda.

9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.