Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre divorț. Ce anunț au făcut cei doi soți: “Viața este imprevizibilă”

Vedeta, mai sinceră ca niciodată

Scris de: Daoud Andra

02 Feb. 2024

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de ani buni și au împreună două fetițe. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea pe care o prezenta bruneta la Kanal D și de atunci sunt nedespărțiți. Cu toate că sunt unul dintre cele mai sudate cupluri, cei doi au discutat recent despre divorț și nu s-au ferit de cei care îi urmăresc în mediul online.

Ce spune Gabriela Cristea despre divorț

Chiar dacă au o familie unită și fericită, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au rămas cu picioarele pe pământ. Cei doi sunt realiști cu privire la viitor, care este imprevizibil. Astfel, cei doi au luat în calcul și posibilitatea ca relația lor să ajungă la final, la un moment dat. Au avut o discuție sinceră cu privire la acest subiect, pe care au împărtășit-o și cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

”Dragilor, mă gândeam că de mult nu am abordat o temă serioasă și să ne dea bătăi de cap, de ce nu, până la urmă?! Aseară am început o dezbatere, în care am vorbit despre divorț și despre divorțați. Știți bine că eu am trecut printr-un divorț și să mă ferească Dumnezeu că nu vreau să mai trec prin altul. Știți cum este, viața este imprevizibilă și nu se știe ce ne aduce ziua de mâine.

Ideea e că femeia divorțată, ca și bărbatul divorțat, sunt priviți așa… parcă li se pune o patalama. Nu, nu este cazul să privim lucrurile așa, mă gândeam de ce nu putem să-i acceptăm pe oameni. Hai să vorbim puțin despre divorț!”, a spus Gabriela Cristea, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare.

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit pe internet. Ce o deranjează pe soția lui Tavi Clonda: “Îmi complică viața”

Destinația superbă de vacanță aleasă de Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

”Nici nu vreau să mă gândesc”

Prezentatoarea TV a amintit și despre divorțul prin care a trecut înainte de a-l cunoaște pe Tavi Clonda. Gabriela Cristea a fost căsătorită, din 2008 până în 2013, cu Marcel Toader. Cei doi nu au avut copii, însă au trecut printr-un divorț care a consumat-o foarte mult, după cum a spus chiar ea.

Citește și: Tavi Clonda, prima piesă împreună cu fiicele sale: ”O să filmăm și videoclipul”. Cum le-a convins să cânte VIDEO EXCLUSIV

”Am mai vorbit și altă dată despre divorț și v-am spus că lucrurile n-au fost simple în cazul meu. Credeți-mă, chiar dacă ajung să meargă de mâna la tribunal sau la notar, tot sunt dificile lucrurile, pentru că ai împărtășit și bune, ai împărtășit și rele cu persoane respectivă și rămân tot felul de lucruri undeva acolo ascunse în suflet, căci nu mă refer la cele financiare sau la schimbatul de acte, acolo nici nu vreau să mă mai gândesc pentru că acolo sunt într-adevăr niște probleme destul de mari, când vine vorba de partaj, evident.”, a mai spus vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Șerban Huidu a fost sunat de Cătălin Botezatu și Andreea Esca: ”Am râs cu lacrimi”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *