Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: “Înseamnă foarte multă muncă și renunțări la programul cu familia mea” VIDEO EXCLUSIV

Gabriela Firea: „Este normal ca pentru toate aceste alegeri să se identifice candidații cei mai buni”

Recent, Marcel Ciolacu a oferit o declarație în care a precizat că orice s-ar întâmpla, Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Astfel, ministrul Familiei ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre acest aspect, punctând că se bucură de sprijinul președintelui partidului pentru această funcție.

Gabriela Firea: “Mă bucur de susținerea colegilor pentru candidatura la Primăria Capitalei”

Gabriela Firea a vorbit despre candidatura la Primăria Capitalei, explicând că se bucură de sprijinul colegilor de partid, dar și de susținere din partea lui Marcel Ciolacu, președinte PSD. În același timp, ministrul Familiei și-a amintit de alegerile pierdute, susținând că au existat și lovituri din interior:

“Anul trecut au fost mai multe discuții cu privire la candidaturile pentru Primăria Capitalei pentru că deja se pregăteau aceste discuții referitoare la ce o să fie în 2024, anume 4 tipuri de alegeri, locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale. Este normal ca pentru toate aceste alegeri să se identifice candidații cei mai buni. În ceea ce mă privește, cel puțin în acest moment și sper să rămână așa în continuare, mă bucur de susținerea colegilor pentru candidatura la Primăria Capitalei, mai ales din partea președintelui partidului, domnul Marcel Ciolacu. Spun acest lucru pentru că eu consider că acum doi ani și jumătate, când alegerile au fost pierdute, nu le-am pierdut doar eu, candidatul PSD, ci și partidul pentru că nu am reușit să avem o alianță la nivelul Bucureștiului și practic toate celelalte partide, chiar dacă de mai mici dimensiuni și cu scoruri mai scăzute, s-au aliat împotriva mea și împotriva noastră. A fost nu doar eșecul meu, ci și eșecul partidului. Din păcate, au fost și lovituri din interior din partea unor colegi care ar fi trebuit să lupte alături de mine și nu împotriva mea.”

“Îmi voi asuma această candidatură”

Gabriela Firea, prezentă la evenimentul de lansare a cărții scrise de Cristina Herea, a punctat că o să își asume această candidatură, chiar dacă acest lucru înseamnă că o să renunțe la timpul petrecut cu familia, ținând cont de programul foarte încărcat:

“Dar pentru că suntem la o lansare de carte, în care sunt prezentate aspectele spirituale ale vieții, care ne învață să fim buni și iertători, trecem și noi peste această pagină mai puțin plăcută a istoriei politice recente și privim către viitor. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu îmi voi asuma această candidatură care înseamnă foarte multă muncă și renunțări la programul cu familia mea, cu copiii. Nu este atât de simplu să te afli într-o astfel de poziție în care se întâmplă minimum 10 evenimente pe zi și trebuie le faci față și de obicei primarul este oricum vinovat pentru tot ceea ce se întâmplă rău și atunci când face ceva bine, este în fișa postului. Vă doresc Sărbători Pascale cu bine, să aveți sănătate, bucurie în familie, alături de prieteni și de cei dragi. Să ne revedem cu bine! Doamne ajută!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *