Gafa făcută de Kate Middleton la întâlnirea cu președintele Coreei de Sud și Prima Doamnă. Detaliul care nu trebuia să se vadă

Kate Middleton a arătat mai mult decât ar fi trebuit!

Kate Middleton a făcut o gafă de proprții care a surprins pe toată lumea. Ducesa de Cambridge și partenerul ei de viață, Prințul William, s-au întâlnit, de curând, cu liderul Coreei de Sud și soția lui. Însă, viitoarea Regină a Marii Britanii a reușit să atragă toate privirile. Detaliul de care aceasta nu a ținut cont, nu ar fi trebuit să se vadă niciodată așa ceva.

Ce gafă a făcut Kate Middleton la întâlnirea cu președintele Coreei de Sud și Prima Doamnă

Kate Middleton este, fără doar și poate, una dintre cele mai elegante și stilate femei de pe întregul mapamond, însă, de curând, a făcut o gafă de proprții care i-a șocat până şi pe cei mai înfocaţi dintre admiratorii ei.

Recent, Ducesa de Cambridge și partenerul ei de viață, Prințul William, s-au întâlnit cu președintele Coreei de Sud, Yoon Suk Yeol, dar și cu soția lui, Kim Keon Hee.

Cei doi au venit în Marea Britanie la invitața Regelui Charles al III-lea, care își dorește să aprofundeze legăturile Marii Britanii cu Coreea de Sud și, în același timp, să aprofundeze afacerile dintre cele două state.

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la întâlnirea cu Yoon Suk Yeol și Kim Keon Hee

În urmă cu puțin timp, în mediul online au apărut și primele imagini de la întâlnirea lui Kate Middleton și Prințul William cu Yoon Suk Yeol și Kim Keon Hee. În fotografiile publicate, se poate observa în detaliu ținuta aleasă pentru acest eveniment de Ducesa de Cambridge.

Din păcate, soția Prințului William a făcut o gafă de proprții. Aceasta a purtat o haină de culoare roșie, elegantă, dar extrem de decupată. De altfel, în momentul în care a coborât din mașină, Kate Middleton și-a etalat picioarele de model, pe care le ține de obicei departe de ochii vigilenți ai publicului britanic și nu numai.

Citește și Kate Middleton, ravisantă într-un costum violet. Apariția care a atras toate privirile, soția prințului William a strălucit în această ținută!

Cu ce și-a completat ținuta soția Prințului William

În partea de jos, Ducesa de Cambridge a ales o pereche de pantofi roșii, creație a unui brand de lux celebru. De asemenea, soția Prințului William a purtat și o pălărie roșie, marca Jane Taylor.

Pentru a-și completa look-ul și a străluci în lumina reflectoarelor, Kate Middleton a mai ales o pereche de cercei ovali cu safire și diamante ai Prințesei Diana. În plus, a purtat și inelul ei de logodnă, care s-a asortat perfect cu cerceii superbi și cu întreaga ținută.

Citește și Kate Middleton, apariție distinsă de Ziua Comemorării. Cu ce bijuterii și-a accesorizat rochia neagră, au o semnificație specială FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *