Gafa făcută de Maria Constantin la propria nuntă. Detaliul scandalos care a atras atenția tuturor

Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. I-a uimit pe fanii săi și datorită gusturilor vestimentare pe care le are. Mulți se așteptau să fie foarte elegantă la nuntă, însă ținuta aleasă de mireasă i-a dezamăgit pe români. Detaliul scandalos ce a fost lăsat la vedere. Foto

Ce rochie de mireasă a ales Maria Constantin

După aproximativ trei ani de relație, Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Nu este prima nuntă a cântăreței de muzică populară, ea fiind implicată și în alte două mariaje anterioare. Interpreta are 36 de ani și este deja cunoscută de români.

Maria Constantin are mulți fani, majoritatea apreciindu-i stilul vestimentar. Cunoscând-o pe mulți ani, internauții sunt deja obișnuiți cu gusturile pe care artista le are la ținute. Doar că, de această dată, se pare că i-a dezamăgit. Multora nu le-a plăcut rochia aleasă de mireasă.

Blondina a ales o ținută aparte pentru nunta cu Robert Stoica. Atât ea, cât și el au impresionat prin hainele alese – în sens pozitiv, dar și negativ. Maria Constantin și-a pregătit rochia de mireasă în urmă cu cinci ani jumătate, potrivit designerului care a conceput-o.

Florin Burescu, pe numele său, a dezvăluit că Maria Constantin a avut o rochie de mireasă din diamante, fabricată cu dantelă fină. Ținuta sa a costat nu mai puțin de 9.000 de euro. Dacă diamantele se înlocuiesc cu pietre semiprețioase, costul s-ar reduce la circa 3.000 de euro, potrivit designerului.

Petrecerea inedită de nuntă a Mariei Constantin și a lui Robert Stoica

Ținuta a lăsat la vedere pantalonii scurți

Ca orice mireasă, Maria Constantin a vrut să strălucească în ziua nunții sale. Doar că utilizatorii online nu i-au apreciat apariția. Internauții s-au declarat dezamăgiți de rochia blondinei, despre care au spus că a fost prea transparentă, totul fiind lăsat la vedere.

Designerul Mariei Constantin a explicat, într-o intervenție pentru Playtech Știri, că interpreta de muzică populară a purtat sub rochie un fel de pantaloni scurți, realizați din voal de mătase. Chiar și așa, precizările lui Florin Burescu nu i-au mulțumit de fanii cântăreței.

„Casă de piatră… Așa, cum ai fost aranjată la cap, ai fost superbă. Doar că mie nu mi-a plăcut rochia… Scuze pentru opinia mea”/ „Ginerică a fost superb. Cât despre mireasă, nu pot spune același lucru despre rochia ei… Sincer, aveam mai multe așteptări de la ea. Am crezut că va fi mult mai elegantă”, sunt două dintre reacțiile utilizatorilor online.

Costumul mirelui a fost realizat dintr-o țesătură fină, din in, tratată pentru un aspect elegant și șifonare minimă, potrivit sursei citate. Ținuta lui Robert Stoica a fost mai ieftină, atingând un preț de 2.400 lei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
0.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *