George Buhnici, taxat de numeroase vedete după declarațiile sale. Ce au spus Carmen Tănase și Iulia Albu

Ce mesaje au apărut pe paginile lui Carmen Tănase și a Iuliei Albu
George Buhnici, taxat de numeroase vedete după declarațiile sale. Ce au spus Carmen Tănase și Iulia Albu

Val de mesaje cu critici după declarațiile lui George Buhnici! Tot mai multe persoane publice transmit mesaje cu privire la ceea ce a spus cunoscutul vlogger, contrazicându-l cu diferite argumente. Cele mai recente mesaje sunt din partea Iuliei Albu și Carmen Tănase.

Carmen Tănase: “Pentru un bărbat adevărat așa ceva nu există”

Carmen Tănase a publicat pe pagina sa un mesaj scurt cu privire la criticile lui George Buhnici asupra femeilor cu vergeturi.

“Prostule, vergeturile nu se rezolva la sala! Bine, pentru un bărbat adevărat așa ceva nu există, dar fătălăilor trebuie să li se explice. Pe limba lor!”, este mesajul lui Carmen Tănase.

Carmen Tănase
Carmen Tănase

Iulia Albu, mesaj dur pentru George Buhnici: “Sunteți un om mic”

Iulia Albu a publicat un mesaj destul de lung cu privire la declarațiile lui George Buhnici. Vedeta este de părere că soția lui, Lorena, arată exact ca orice altă femeie, și nu ca o minoră, așa cum vloggerul a declarat.

“Nu am si nu am avut niciodată nicio plăcere sa distrug imaginea nimănui. Nu cred ca este normal sa zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC.

Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul ca declarați ca “șansa” dumneavoastră “in viața a fost ca soția” dumneavoastră “arată ca o minoră”. Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit?

Înțeleg ca veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”.

Cu siguranță și brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo si chiar si noi, cei care va urmăream din când in când sau nu”, a scris Iulia Albu.

Iulia Albu
Iulia Albu

De asemenea, Iulia Albu le-a luat apărarea celor de la Antena Stars, după ce George Buhnici ar fi dat vina pe ei. Totodată, vedeta i-a transmis fostului prezentator de la PRO TV că nu ar trebui să mai spună că toată această situație este o conspirație pentru a-l discredita.

“Întâmplător, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars si nu îmi amintesc sa va fi pus cineva pistolul la tâmpla.

Vă deranjează ca nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând ca dumneavoastră mergeți la mare ca sa vedeți piele si ca este normal sa va uitați după “țațe si buci” si dacă “vrei sa te împrietenești cu mine trebuie sa îmi arați mai mult decât un decolteu”. Eu sigur nu vreau să mă “împrietenesc” cu cineva ca tine.

Si dumneavoastră insistați să credeți ca totul este o mare conspirație pentru a va discredita”, a continuat Iulia Albu.

Vă reamintim că totul a pornit de la un interviu oferit de George Buhnici, aflat pe litoral, în care a susținut că femeile aflate la plajă au celulită și kilograme în plus. Ulterior, vloggerul a declarat că se referea la obezitate și la faptul că numărul persoanelor aflate în această situație în România este în continuă creștere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
8.5 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *