George Burcea, mesaj emoţionant: “Doi ani am luptat să le am în braţe. Dumnezeu a făcut dreptate”

George Burcea a postat un mesaj important, deosebit de emoționant despre perioada în care a stat separat de fiicele sale.
George Burcea, mesaj emoţionant: “Doi ani am luptat să le am în braţe. Dumnezeu a făcut dreptate”

George Burcea, mesaj emoţionant postat pe contul lui de Facebook. Divorțul de Andreea Bălan i-a lăsat urme adânci actorului, deoarece separarea dintre ei nu a fost una ușoară.

S-au înțeles cu greu în privința custodiei celor două fetițe pe care le au împreună. Așa se face că George a răbufnit recent pe rețelele sociale, unde a postat un mesaj lung și emoționat. Acesta a vorbit despre perioada lungă pe care a trebuit s-o îndure pentru a le ține din nou în brațe pe Ella și Clara.

George Burcea, mesaj emoţionant pe Facebook

De asemenea, din propria experiență, el a ținut să transmită un sfat și altor părinți divorțați. Să nu pună orgoliul mai presus de binele copiilor, pentru că aceștia nu au nicio vină. Copiii trebuie protejați de greșelile adulților, astfel încât să aibă cât mai puțin de suferit.

„Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud tipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineață când se trezesc… Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu adevărul și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul. Nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină.

Nu va lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți că o aveți. Și mai important decât atât…( cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grijă de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor și va spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant că tu, că părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunica sau un bunic.” A spus acesta în cea mai recentă postare, care a strâns o mulțime de comentarii și aprecieri.

George Burcea a ținut să menționeze că este foarte importantă calitatea timpului petrecut cu cei mici. Timpul dedicat trebuie să fie acordat exclusiv copiilor, și nu pentru a-i poza sau a-i filma.

„Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poză, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, in ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viață noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, va rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil…..sau aruncați-le și jucați-vă.”

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2019, după 5 ani de relație. Cu toate acestea au divorțat la 5 luni după ce au făcut nunta, despărțirea fiind marcată de foarte multe certuri soluționate la tribunal.

sursa foto: facebook.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *