George Nicolescu, solistul născut orb, a împlinit 72 de ani: „Nu vreau să trăiesc 100 de ani, nu vreau să ajung un boșorog” De ce este supărat pe văduva lui Victor Socaciu EXCLUSIV

Artistul se poate mândri nu numai cu o carieră muzicală de succes, ci și cu o căsnicie de invidiat, dintre cele mai lungi din agitatul show-biz autohton, unde divorțurile sunt la ordinea zilei.
George Nicolescu, solistul născut orb, a împlinit 72 de ani: „Nu vreau să trăiesc 100 de ani, nu vreau să ajung un boșorog” De ce este supărat pe văduva lui Victor Socaciu EXCLUSIV

George Nicolescu, solistul născut orb, a împlinit sâmbăta trecută 72 de ani. Marele artist ne-a povestit, cu emoție, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, despre soția care îi este alături de 50 de ani, despre copiii plecați departe, tocmai în Spania, pentru un trai mai bun. Dar și despre nepoți și despre prietenul lui de suflet, Victor Socaciu, trecut în neființă.

Nu-l imploră pe Dumnezeu să îi mai dea prea mulți ani de viață: „Nu vreau să ajung un boșorog!”

George Nicolescu, solistul cu voce puternică, inconfundabilă, care a făcut istorie în lumea muzicală cu piesa „Eternitate”, a împlinit, sâmbăta trecută, 72 de ani. Nu-l imploră pe Dumnezeu să îi mai dea prea mulți ani de viață, conștient fiind că, de la o anume vârstă, totul s-ar transforma doar în povară:

„Sunt bine, acum, sunt în putere, aștept să revin la concerte, mi-e tare dor să aud iar aplauzele din sălile de spectacole. Dar, nu-s ca alții, să vreau să stăpânesc eu lumea, să trăiesc mult, să serbez 100 de ani. Nu vreau să ajung un boșorog!”, ne-a declarat, și cu o anume doză de umor, George Nicolescu, în interviul exclusiv pentru Ego.ro.

George Nicolescu și Georgeta se cunosc din anii de liceu
George Nicolescu și Georgeta se cunosc din anii de liceu

George Nicolescu serbează „Nunta de Aur”: „Împlinim 50 de ani de căsnicie. Cu bine sau cu rău, am dus totul până la capăt!”

Artistul se poate mândri nu numai cu o carieră muzicală de succes, ci și cu o căsnicie de invidiat, dintre cele mai lungi din agitatul show-biz autohton, unde divorțurile sunt la ordinea zilei. George Nicolescu ne-a povestit și despre femeia iubită, Georgeta, alături de care se pregătește să serbeze „Nunta de Aur”:

„În luna septembrie împlinim 50 de ani de căsnicie. Cu bine sau cu rău am dus totul până la capăt, ne-am ajutat, ne-am sprijinit mereu, nu am putut sta unul fără celălalt. Nu este ușor să trăiești cum trăiesc eu, să nu vezi, dar nu mă plâng. Eu și soția mea am fost colegi de clasă timp de patru ani, a fost doar o simplă formalitate să ne căsătorim.

Eram tot timpul împreună, am fost mereu foarte apropiați, eram confidenți, ne-am simțit mereu bine împreună. Ea este o femeie inimoasă. Nu voi uita niciodată data de 14 septembrie 1972, ziua în care ne-am unit destinele. Dar noi doi știam, încă din prima zi când ne-am cunoscut, că vom fi împreună toată viața. Și am ales bine amândoi…”.

Artistul și soția lui în ziua căsătoriei
Artistul și soția lui în ziua căsătoriei

Cei doi copii și cei trei nepoți ai lui George Nicolescu locuiesc în Spania: „Anul trecut au fost în țară”

George Nicolescu își adoră copiii și nepoții, stabiliți în Spania:

„Acum ne bucurăm de cei doi copii ai noștri, stabiliți în Spania, și de cei trei nepoți, cu vârste de 11, 15 și 20 de ani. Nepoata cea mare este mândria noastră, se află la specializare, în Danemarca, a făcut studii de tehnician dentar, în Spania. Au fost cu toții anul trecut în țară, am stat la povești, ne-am simțit bine împreună.

Poate vor ajunge și ei în luna septembrie, când eu și soția mea serbăm „Nunta de Aur”. E mai greu însă cu venitul, cu banii, cu drumul. Vom face o mică petrecere, ori la Ploiești, unde locuim, ori la țară, într-o comună situată la 30 km de Buzău, unde avem o căsuță”, ne-a mai declarat George Nicolescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

George Nicolescu deplânge decesul bunului său prieten, Victor Socaciu
George Nicolescu deplânge decesul bunului său prieten, Victor Socaciu

E supărat pe văduva lui Victor Socaciu că nu a putut merge la priveghiul prietenului său: „Brândușa nu a vrut lume p-acolo!”

Marele artist așteaptă cu nerăbdare Festivalul de folk „Om bun”, care se va desfășura în perioada 29-31 martie, la Breaza. Va fi o ediție in memoriam Victor Socaciu, solistul care s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021.

„Până anul trecut, acest eveniment a fost organizat și de Victor Socaciu. Mi-a murit un bun prieten, a fost sprijinul meu. Am stat și în casa lui din Canada, timp de două săptămâni. Eram nedespărțiți. Îmi pare rău că nu am putut ajunge la priveghiul lui. O prietenă comună ne-a spus să nu ne ducem în seara respectivă, că Brândușa nu vrea lume p-acolo.

Soția lui nu a dorit mai pe nimeni la priveghi, de aceea s-a și revoltat prima lui nevastă, Marina Almășan. Am fost doar la înmormântare, la Cornu, a doua zi, cu soția și cu o prietenă, am dus o coroană de flori. N-am stat la parastas, nici nu știu dacă s-a făcut vreo pomană, n-am întrebat…”, ni s-a mai confesat George Nicolescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

George Nicolescu este aplaudat îndelung la fiecare apariție pe scenă
George Nicolescu este aplaudat îndelung la fiecare apariție pe scenă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *