George Piștereanu, primele imagini cu fetița lui. „De fiecare dată când o privesc, rămân fără suflare”. Ce nume deosebit a ales actorul din serialul Vlad

Ce mesaj emoționant a transmis actorul

George Piștereanu a publicat primele imagini cu fetița lui. Actorul a devenit tată pentru prima oară și este mai fericit ca niciodată. El a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după venirea pe lume a micuței sale. Prietenii apropiați din showbiz s-au grăbit să-l felicite. Iată ce nume deosebit a ales artistul pentru fiica sa.

George Piștereanu, primele imagini cu fetița lui

Fericire mare în familia lui actorului George Piștereanu. Zilele trecute, soția acestuia a adus pe lume o minunăție de fetiță, care cântărește nu mai puțin de 3,7 kilograme. Micuța s-a născut în ziua de 24 ianuarie, la Los Angeles.

Citește și: George Piștereanu a dat lovitura în SUA. Unde poate fi văzut actorul român alături de regizorul Richard Stan

Mândru nevoie mare de fetița sa și fericit din cale afară, George Piștereanu a postat primele imagini cu aceasta pe rețelele de socializare. Alături de fotografiile emoționante, actorul a scris și un mesaj special, în care a dezvăluit ce nume deosebit va purta micuța.

”Prezentăm lumii pe minunata noastră fetiță, Vivienne Elle. De fiecare dată când o privesc, rămân fără suflare, iar frumusețea pe care o aduce în viețile noastre este dincolo de cuvinte. Recunoscător soției mele incredibile, al cărei curaj la naștere a fost la fel de mare ca cel al copilului nostru. Binecuvântat să împart această călătorie cu amândoi.”, este mesajul publicat de George Piștereanu pe contrul său de Instagram, alături câteva fotografii cu micuța lor.

Postarea actorului a adunat mii de aprecieri și foarte mult mesaje din partea urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

​Seamănă cu tatăl! / Wow… Două vedete / Vai, întreagă tati! Să vă trăiască, să fiți sănătoși! / Fix tati!” /  Felicitări! O minune de fetiță, fericită și expresivă. Să aveți multe bucurii și împliniri împreună!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Printre cei care l-au felicitat pe actor s-au numărat și persoane publice de la noi, prieteni ai lui George Piștereanu, precum Cosmin Nedelcu alias Micutzu și luptatorul Andrei Stoica.

Cum a cunoscut-o George Piștereanu pe soția lui

George Piștereanu locuiește de o perioadă bună de timp în Statele Unite alături de soția sa, Gigi Grasu. Femeia s-a născut în SUA, din părinți români, cu rădăcini aromâne și este antrenor personal în Los Angeles.  Aceasta a mai fost căsătorită și are încă o fiică.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook. Au continuat să vorbească și pe Facetime și vîzând că se înțeleg foarte bine au decis să se întâlnească. George și soția lui s-au văzut prima dată în România, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Cuplul și-a unit destinele în secret, în primăvara anului 2022, în Las Vegas, iar nunta a avut loc într-o locație de poveste.

”Am ieșit de pe piață, Cătăline. O să vin în România de fiecare dată când o să am un proiect sau o să vin în vizită. Dar, evident, casa mea este acum Los Angeles. Noi am început relația online și, la un moment dat, am hotărât să facem o vacanță. Acolo s-a legat totul. Ne cunoaștem de doi ani, dar totul s-a legat după Mexic”, declara atunci George Piștereanu în emisiunea lui Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *