Gestul emoționant cu care Pique speră să își spele păcatele. Fotbalistul a surprins-o pe Shakira. „Încă suntem o familie”

Gerard Pique a făcut un gest superb pentru familia fostei lui iubite
Gestul emoționant cu care Pique speră să își spele păcatele. Fotbalistul a surprins-o pe Shakira. „Încă suntem o familie”

Shakira trece prin cea mai complicată perioadă din viața ei, deoarece se pare că totul i-a mers prost de când s-a despărțit de Gerard Piqué. Cântăreața se află în mijlocul negocierilor de separare cu fostul ei partener de viață și în plin proces de custodie a celor doi copii ai cuplului, Milan și Sasha. De asemenea, tatăl ei este internat în spital de câteva zile bune. Află gestul pe care l-a făcut recent starul Barcelonei pentru familie.

Cum a surprins-o fotbalistul pe Shakira

Viața a luat o întorsătură neașteptată pentru cântăreața de origini columbiene, care în urmă cu câteva luni avea stabilitate în aproape toate aspectele vieții sale. În ochii tuturor, căsnicia ei cu Gerard Piqué era stabilă, nu avea probleme financiare cu fiscul spaniol, iar starea de sănătate a tatălui ei nu se deteriorase.

Din păcate, însă, în ultima perioadă toate au venit una după alta pentru Shakira. Tatăl său, William Mebarak, se confruntă din nou cu probleme de sănătate care l-au determinat să fie internat la clinica Teknon-Quirón din Barcelona în ultima săptămână. Acesta a suferit o căzătură gravă care, la 91 de ani, îi provoacă multiple probleme, fiind operat în mai multe rânduri.

Citește și: Shakira a dezvăluit, în sfârșit, adevăratul motiv al despărțirii de Pique. Ce s-a aflat acum despre relația lor

„Detaliile despre starea sa de sănătate sunt confidențiale, așa că familia vă cere respect în acest moment, în timp ce așteptăm să vedem cum evoluează”, a precizat familia într-un comunicat care confirmă că tatăl cântăreței se află pe mâna medicilor de la clinică. Astfel că, toți membrii familiei se concentrează asupra lui William Mebarak, care a primit numeroase vizite, inclusiv pe cea a fostului său ginere.

Shakira trece prin cea mai cimplicata perioada din viata ei
Shakira împreună cu părinții ei

„Încă suntem o familie”

Iată că în plin scandal de separare între cei doi parteneri, Pique a reușit să surprindă din nou. Deși se spune că ei nu își mai vorbesc decât prin intermediul avocaților, nu la fel stau lucrurile și atunci când vine vorba despre relația dintre fotbalist și părinții artistei.

Starul catalan a mers la spital să îl viziteze pe tatăl Shakirei, care traversează o perioadă mai dificilă. Nidia Ripoll, mama cântăreței, a confirmat vizita lui Pique, se arată în presa spaniolă, conform OK Magazine. „Sigur că a venit”, a spus Nidia Ripoll pentru presa iberică. „Încă suntem o familie”, a adăugat aceasta.

Săptămâna trecută, cântăreața a împărtășit o imagine tandră cu părinții ei de la clinică, în care amândoi apar dându-și un sărut. Pentru Shakira, ei sunt exemplul de „dragoste adevărată” pentru tot timpul petrecut împreună și pentru ceea ce au construit unul lângă celălalt. „Ne-ai învățat să ne ridicăm după fiecare căzătură și de data aceasta știm că o vei face”, i-a spus artista tatălui ei, în vârstă de 91 de ani, fiind încrezătoare că își va reveni.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.