Gestul făcut de Cătălin Bordea, după ce a văzut-o pe fosta soție sărutându-se cu cel mai bun prieten al lui. Cum s-a răzbunat actorul

Decizia luată de Cătălin Bordea, după ce și-a văzut fosta soție în brațele celui mai bun prieten.

Decizie radicală luată de Cătălin Bordea, după apariția în spațiul public a imaginilor cu fosta lui soție și cel mai bun prieten al său sărutându-se. Recent, comediantul a fost surprins de paparazzi după sesiunea obișnuită de alergare din Pădurea Băneasa, iar imaginile sunt grăitoare. Pus în fața faptului împlinit, Bordea a recunoscut tot.

Gestul făcut de Cătălin Bordea, după ce a văzut-o pe fosta soție sărutându-se cu Spike

Cătălin Bordea și Livia și-au spus adio după 11 ani de relație. Cei doi au semnat actele de divorț în luna iulie, iar la începutul lunii septembrie, în presă au apărut câteva imagini bombă surprinse de paparazzi cu Livia și Spike, cel mai bun prieten al fostului ei soț și, totodată, cel care i-a și fost cavaler de onoare la nuntă acestuia, sărutându-se pasional.

Deși după divorț Cătălin Bordea îi lăsase fostei sale soții bolidul de sute de cai putere și chiar îi plătea și ratele la bancă, după apariția în spațiul public a imaginilor cu cei doi sărutându-se, comediantul a luat o decizie radicală. El i-a luat mașina fostei sale soții.

Acesta a fost surprins de curând, la finalul unei sesiuni de antrenament, în Pădurea Băneasa. În fotografiile făcute de paparazii se poate vedea cum Bordea se urcă la volanul bolidului care, până nu demult, era condus de Livia.

Actorul a dezvăluit că a luat această decizie după ce a văzut pozele cu fosta lui soție și Spike sărutându-se.

”I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit Cancan.ro.

Catalin Bordea si Livia
Catalin Bordea si Livia

”Lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni”

Comediantul a trecut printr-o adevărată furtună emoțională în urma divorțului de Livia. El și-ar fi dorit ca relația lor să continue și chiar a făcut tot ce i-a stat în putință să se întâmple acest lucru. Cu toate acestea, tânăra nu a țiut cont de dorințele fostului soț și sentimentele acestuia, așa că au mers împreună la notar și s-au despărțit oficial.

Cătălin Bordea a recunoscut că a trecut printr-o perioadă extrem de complicată cu episoade de depresie. Mai mult, după episodul în care Livia și Spike au fost surprinși în ipostaze tandre, acesta și-a pierdut încrederea în anumite persoane.

Actorul amărturisitcă în momentul de față se reface și lucrează la redobândirea încrederii în oameni.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a mai declarat comediantul.

Cătălin Bordea, număr de roast la adresa lui Spike

În urmă cu 3 ani, când Cătălin Bordea și Spike erau încă buni prieteni, comediantul a susținut un număr de roast la adresa celui care avea să îi ”fure”, câțiva ani mai târziu, soția. Fără menajamente, Cătălin Bordea și-a luat bunul prieten la ”țintă” cu câteva glume care au făcut senzație printre cei prezenți în sală.

„Spike, salut! Fost dansator în trupa Paraziții. După aceea și-a făcut trupa lui, Spike și Guess Who. Această trupă Andre a hip-hop-ului românesc. La fel ca și fetele din trupa Andre, unul a luat-o într-o parte, celălalt în cealaltă. Are stări de anxietate, bipolaritate, depresie, e trist, plânge din senin. Se pare că atunci când ai bani, le ai chiar pe toate.  Melodiile lui sunt inspirate din realitate.

Una dintre ele este «Încerc» și tot încerc. Se referă la lupta lui acerbă de a termina liceul. Ești cel mai morocănos om pe care l-am întâlnit vreodată. Deci omul ăsta e atât de morocănos, încât sunt sigur că atunci când ai ieșit din maică-ta, tu nu ai plâns ca ceilalți copii, ci te-ai plâns”, au fost câteva dintre vorbele pe care Cătălin Bordea le-a spus despre Spike, în urmă cu câțiva ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
6.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *