Gestul făcut de Dorian Popa după ce Claudia Iosif l-a părăsit. Imagini virale: “Ce credeați, mă, că nu pot?”

Cum s-a afișat artistul pe internet

Scris de: Daoud Andra

05 Nov. 2023

Gestul făcut de Dorian Popa după ce Claudia Iosif l-a părăsit. Imagini virale: “Ce credeați, mă, că nu pot?”

Dorian Popa își vede de viață și de proiectele în care este implicat, în ciuda încercărilor prin care a trecut în ultima perioadă. Chiar dacă a încheiat recent o relație de 11 ani și a rămas fără permis, după ce a condus sub influența unor substanțe interzise, artistul a făcut un gest prin care a dat de înțeles că nu suferă prea mult.

Ce a făcut Dorian Popa, la scurt timp după ce s-a aflat că este singur

Mulți ar fi tentați să spună că Dorian Popa traversează o perioadă dificilă, având în vedere cele mai recente evenimente din viața artistului. Claudia Iosif, femeia cu care a avut o relație timp de 11 ani, a anunțat recent că nu mai formează un cuplu cu el de aproximativ o lună. Dorian a avut recent și probleme cu poliția, după ce a fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise.

În ciuda acestor lucruri, artistul nu care deloc afectat și își vede în continuare de viață și de proiecte, ba chiar este într-o formă de zile mari, dacă este să ne luăm după ce postează în mediul online. După ce s-a întors din vacanța de Halloween, petrecută în Belgia, artistul a mers la Focșani, unde a participat la deschiderea unei shaormerii a cărei imagine este.

Citește și: Ce a apărut pe internet după despărțirea lui Dorian Popa de Claudia Iosif. Fanii au înnebunit când au văzut asta

Evenimentul de inaugurare a shaormeriei a atras zeci de oameni, care au îndurat ploaia măruntă, pentru a primi shaorma gratis. Extrem de mulțumit de cum a ieșit evenimentul, Dorian a avut grijă și de cei care lucrează cu el și le-a dus mâncare la hotel.

Gestul făcut de Dorian Popa după ce Claudia Iosif l-a părăsit. Imagini virale
Dorian Popa a făcut baie de mulțime la Focșani

”Ce credeați, mă, că nu pot?”

Dorian Popa s-a filmat în lift, în timp ce le ducea mâncare la cameră celor din echipa sa.

”Adică ce credeați, mă, că nu pot să-mi hrănesc echipa? Ia fiți atenți că mă chinuiam să cumpăr niște farfuriuțe ca să nu-l mai coborâm și pe Chelu, când mi-am dat seama că am ditamai roboțelul. M-am făcut roomservice direct. Edi, Cori, aveți și majordom”, a spus Dorian Popa, într-un story.

Citește și: Ce a consumat, de fapt, Dorian Popa înainte de a se urca la volan. Ce arată raportul INML

Spre seară, artistul s-a întors la București, unde a mai participat la un eveniment. Chiar dacă ziua de sâmbătă a fost una plină pentru Dorian Popa, artistul și-a început ziua de duminică cu un antrenament la sala de forță. Cântărețul a declarat în trecut că, oricât de obosit sau de ocupat ar fi, nu sare peste antrenamente.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *