Gestul neașteptat făcut de Cătălin Măruță. Cristina Cioran l-a pălmuit în direct, la Pro TV, pentru asta

Ce farse i-a făcut prezentatorul TV

Situație neașteptată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță! Cristina Cioran l-a pălmuit pe prezentatorul TV în direct. Din ce cauză? Vedeta a avut o reacție speriată în urma unei glume.

Cristina Cioran, reacție neașteptată în platou la Măruță: „Uite cum tremur, jur!”

Cristina Cioran a fost invitată marți în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Vedeta și-a prezentat noul său proiect, este vorba despre un vlog culinar pe care tocmai l-a lansat. După ce a discutat despre acest proiect, Cristina Ciorana avut parte de o surpriză. Cătălin Măruță i-a întins o farfurie cu viermi prăjiți. Având fobie de așa ceva, blondina nu a reacționat tocmai bine!

„Mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite cum tremur, jur!”, a spus Cristina Cioran.

„N-am vrut să-ți fac rău, am vrut să facem o glumiță. Mie, de exemplu, nu-mi plac șerpii”, a mărturisit Cătălin Măruță.

De ce l-a pălmuit Cristina Cioran pe Cătălin Măruță: „M-ai făcut să transpir”

Ulterior, glumele prezentatorului TV nu s-au încheiat. După ce s-au așezat pe canapea, dintr-o dată a coborât de sus un paianjen mare din pluș. Cristina Cioran a răbufnit și l-a pălmuit pe spate pe Cătălin Măruță. Prezentatorul TV s-a amuzat teribil de reacția ei.

„Asta ce a fost, Cătăline? Să vină așa de sus. Ooo, Cătălin, o să-ți fac și eu odată o surpriză. Nu te anunț. Cum îl cheamă (pe păianjen, n.r) , are copii, a venit singur? Mai ai una, sunt sigură. M-ai făcut să transpir. Mai faci ceva? Te urmăresc”, a reacționat Cristina Cioran.

La final, Cristina Cioran a mărturisit că nu s-a supărat pe prezentatorul TV pentru glumele pe care le-a făcut.

Cristina Cioran a împlinit 46 de ani. Ce cadou și-a făcut actrița

Pe data de 25 iulie Cristina Cioran a împlinit vârsta de 46 de ani. Vedeta a decis să își facă câteva îmbunătățiri la nivelul feței, astfel că a apelat la medicul estetician. Mărturisește că nu este adepta schimbărilor drastice, motiv pentru care a optat pentru intervenții finuțe, care să nu iasă în evidență.

„Am apelat la medicul estetician pentru mici intervenţii, aşa, finuţe, să nu se vadă, să nu ştie toată lumea, dar să mă facă să fiu fericită şi să fiu un pic mai mult admirată, poate!”, a dezvăluit cunoscuta actriță.

Vezi și – Cristina Cioran, despre creșterea fiicei sale alături de fostul partener: “Deocamdată interesul nu se arată”. Ce spune despre o nouă relație VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
5.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *