Gestul nepotrivit făcut de Meghan Markle, la prima întâlnire cu Prințul William și Kate Middleton. A fost surprinzător, nu se aștepta nimeni

Cum a fost și cum este acum relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton
Gestul nepotrivit făcut de Meghan Markle, la prima întâlnire cu Prințul William și Kate Middleton. A fost surprinzător, nu se aștepta nimeni

Când Meghan Markle și Kate Middleton au apărut împreună la evenimentele regale, au devenit rapid un trend pentru ținuta lor impecabilă și pentru relația bună pe care o aveau atunci. Lucrurile s-au schimbat tunci când Ducesa de Sussex și Prințul Harry și-au anunțat plecarea din familia regală. Legătura dintre cei doi membri ai familiei regale a fost complet ruptă. Au existat multe speculații cu privire la modul în care a început prietenia dintre Kate și Meghan și abia la recenta premieră a serialului de pe Netflix am descoperit cum s-au cunoscut cele două femei.

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Meghan și Kate păreau să împartă multe între ele, pe lângă faptul că sunt soțiile moștenitorilor tronului britanic, aveau o relație bună foarte vizibilă. Era obișnuit să îi vedem împreună la evenimente publice, iar felicitările de ziua de naștere a celuilalt nu lipseau niciodată de pe rețelele de socializare. Însă când Meghan și-a oficializat plecarea din familia regală, această uniune a luat sfârșit.

Ultima dată când au fost văzuți împreună a fost când a murit regina Elisabeta a II-a, iar ducele și ducesa de Sussex și prințul și prințesa de Wales au ieșit să primească condoleanțele miilor de britanici care plângeau moartea monarhului.

Gestul nepotrivit făcut de Meghan Markle, la prima întâlnire cu Prințul William și Kate Middleton

În cel de-al doilea episod al serialului Meghan și Harry, ducesa a dezvăluit detalii despre prima ei întâlnire cu Kate Middleton și Prințul William. La acea vreme, ea se întâlnea cu prințul Harry și au mers la cină cu viitorii lor cumnați, însă Meghan nu cunoștea regulile de etichetă care trebuie respectate în familia regală.

„Când Will și Kate au venit pe la noi și i-am întâlnit pentru prima oară, îmi amintesc că eram în blugi rupți, desculță… Eu obișnuiesc să îmbrățișez oamenii, dintotdeauna, și nu am realizat că este nepotrivit pentru o mulțime de britanici. Am început să înțeleg că atitudinea protocolară din public ajunge și în interior, în spatele ușilor închise, și asta a fost surprinzător pentru mine”, a spus Meghan Markle.

„Știu atât de multe acum și mă bucur că nu am știut înainte, pentru că, în mod autentic, aș fi putut fi eu nepregătită”, a adăugat ea.

În ultimele zile, prințul și prințesa de Wales au călătorit în Statele Unite pentru a participa la o gală. În ciuda faptului că Meghan Markle și Harry locuiesc în Statele Unite, nu a existat nicio întâlnire între cei doi, cunoscuți de mulți drept „Cei patru fantastici”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.6 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *