Gigi Becali, gest neașteptat pentru Victor Pițurcă. Ce cadou i-a făcut: “Valorează un milion şi jumătate de euro”

Declarații incredibile ale omului de afaceri.
Gigi Becali, gest neașteptat pentru Victor Pițurcă. Ce cadou i-a făcut: “Valorează un milion şi jumătate de euro”

Gigi Becali, gest neașteptat pentru Victor Pițurcă. Latifundiarul din Pipera i-a făcut un cadou colosal fostului selecționer al României, care acum valorează peste 1,5 milioane de euro. Totul s-a întâmplat pe vremea când cei doi era buni prieteni, dar întâmplarea a fost povestită abia acum de patronul echipei FCSB.

Gigi Becali, gest neașteptat pentru Victor Pițurcă

Gigi Becali este cunoscut drept un om generos, dispus să îi ajute pe cei din jurul lui. La fel s-a întâmplat și cu fostul selecționer al naționalei de fotbal, căruia i-a dăruit un cadou ce astăzi a ajuns să coste peste 1,5 milioane de euro. Iar valoarea lui ar putea crește și mai mult în perioada următoare.

Citește și: Cum arăta și ce mașină conducea Gigi Becali în tinerețe. Imagini nemaivăzute

Cei doi au fost buni prieteni, au făcut afaceri și au lucrat împreună. În urma cu mai muli ani, Becali a vrut să își arate recunoștința față de Victor Pițurcă și i-a oferit acestuia un teren. Deși pe atunci prețul pământului era destul de mic, astăzi lotul de teren pe care Pițurcă l-a primit în dar de la omul de afaceri a ajuns să valoreze o adevărată avere.

Gigi Becali a dezvăluit că Pițurcă nu este singurul om din fotbalul românesc care a primit astfel de ”cadouri” din partea sa. Foștii internaționali Adrian Ilie și Tudorel Stoica au cumpărat la un preț mic terenurile de la patronul FCSB.

”I-am dat un teren cu 40.000 de euro, cu 20 de euro metrul, lui Tudorel Stoica. Acum face un milion şi jumătate de euro. I l-am dat la jumătate de preţ. Lui Piţurcă i-am făcut cadou un teren care acum face un milion şi jumătate de euro. Lui Adi Ilie i-am dat teren cu 40 de euro, atât era preţul atunci. Sunt oameni care sunt nerecunoscători în viaţă. Dacă te superi pe cineva, ce câştigi? Supărarea e un drac mare”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.ro.

Reacția lui Gigi Becali după ce i s-a cerut să îl ajute pe Irinel Columbeanu

De mai bine de o lună, Irinel Columbeanu se află la un azil de la marginea Bucureștiului. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns la sapă de lemn și pare să nu mai aibă nici din ce se întrețină. Cu pensia de 2.000 de lei pe care o primește, nu își permite să achite căminul unde este cazat. În plus, el ar ar fi și bolnav, iar banii trebuie drămuiți foarte bine astfel încât să își cumpere și tratamentul prescris.

Citește și: Din ce bani trăiește Irinel Columbeanu acum. Pensia nu-l ajută să acopere cheltuielile de la azil

Mai multe voci i-au cerut lui Gigi Becali să intervină și să îl ajute pe Irinel Columbeanu, așa cum a făcut și în cazul Zinei Dumitrescu, și ea cazată la azil în ultima parte a vieții sale. Latifundiarul din Pipera a precizat însă că nu crede că are cu ce să îl ajute pe fostul afacerist, însă este convins că fosta lui soție, Monica Gabor, și fiica ei din căsnicia cu acesta o vor face.

”Normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci, că, săraca, ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te adduce”, a delcarat Gigi Becali, la prosport.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *