Gina Pistol, adevărul despre plecarea din Antenă. Care este de fapt motivul din spatele deciziei sale: “O să mă întorc”

Ce are de gând să facă în viitor

Gina Pistol a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că se retrage din televiziune pentru o perioadă. Cunoscuta prezentatoare de la Chefi la cuțite a luat această decizie pentru a se putea ocupa mai mult de familie, în special de fiica sa. Ce urmează să se întâmple? Vedeta a dezvăluit dacă ar urma să meargă la postul rival, adică Pro TV.

Gina Pistol, noi detalii despre decizia de a se retrage din televiziune. „O să mă întorc”

Gina Pistol și-a dorit să ia o pauză după doi ani destul de dificili în care s-a dedicat atât familiei cât și televiziunii. După ce a anunțat că se retrage au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar trece la Pro TV, acolo unde este și tatăl fetiței sale, Smiley. Iată că vedeta a lămurit situația, iar lucrurile stau complet diferit față de zvonurile apărute.

Așadar, nu e vorba de nicio mutare la o altă televiziune. Gina Pistol vrea doar să se ocupe de familie, în special de Josephine, fetița pe care o are alături de Smiley.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO-TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol pentru click.ro.

Citește și – Câți bani câștiga Gina Pistol la Antena 1. Vedeta a anunțat că se retrage din televiziune

Din ce își câștigă banii Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune

Chiar dacă a renunțat la televiziune, acolo unde pentru un singur sezon de Chefi la cuțite Gina Pistol ar fi primit 15 000 de euro, Gina Pistol are și alte surse de venit.

Cu aproape un milion și jumătate de urmăritori pe Instagram, Gina a creat o comunitate puternică. Aceasta o susține în noile ei proiecte. În mediul online, Gina își poate exprima personalitatea și creativitatea în moduri pe care televiziunea nu i le-ar fi permis niciodată. Ea a început să promoveze diferite produse pentru îngrijirea bebelușilor, precum și produse vestimentare, cosmetice și de îngrijire personală. Astfel, câștigă bani din diferitele colaborări cu diferite branduri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *