Gina Pistol, de la muncă direct la spital. Momente de panică pentru iubita lui Smiley

Gina Pistol, momente de panică! Prezentatoarea TV a ajuns la spital
Gina Pistol, de la muncă direct la spital. Momente de panică pentru iubita lui Smiley

Gina Pistol și-a speriat fanii cu o postare pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat o fotografie cu mâna ei bandajată. Într-un moment de neatenție, cunoscuta prezentatoare TV a avut parte de un mic accident, în timpul filmărilor de la “Chefi la cuțite”.

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le povestește urmăritorilor tot ce i se întâmplă. De această data a fost vorba despre o fotografie care i-a pus pe jar pe fanii ei. Ce a pățit Gina Pistol?

Gina Pistol, accident în timpul filmărilor

La scurt timp după ce probabil a fost asaltată cu multe întrebări despre ceea ce i s-a întâmplat, Gina Pistol a mai publicat o postare în care le-a explicat urmăritorilor că mâna ei este luxată.

”Am căzut. Am fugit după iluzii. Am picat pe lux. Șampanie și confetti. Puteam să fiu neroadă și să mă împiedic pe stradă. Da am ales luxul. Este „decât” luxat”, a scris Gina Pistol, după accident, în dreptul unei imagini cu mâna luxată.

Gina Pistol s-a ales cu mâna bandajată. Vedeta s-a pozat la volan, semn că tot răul este spre bine, iar activitățile de zi cu zi nu i-au fost foarte afectate de acest accident.

Gina Pistol, o mămică fericită

Gina Pistol și Smiley au împreună o fetiță, pe Josephine, care le bucură viața zi de zi. Recent, prezentatoarea TV le-a povestit fanilor cum a lăsat-o cea mică fără cuvinte, într-o dimineață.

„Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face. Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că, crește atât de repede fiica mea”, le-a spus Gina Pistol fanilor.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în 2021, pe data de 9 martie. De atunci viața lor s-a schimbat radical. „Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime”, scria atunci Smiley, fericit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *