Gina Pistol, detalii din intimitatea cu Smiley. Gestul făcut în fiecare noapte: “O norocoasă!”

Gina Pistol se consideră o femeie norocoasă

Gina Pistol și Smiley sunt făcuți unul pentru celălalt! Dovadă stau toate întâmplările din viața lor din ultimii ani, vorbind mai ales despre nunta de poveste și nașterea fetiței lor, Josephine. Chiar dacă sunt frumoși și celebri, au bani și tot ce își doresc din punct de vedere material și profesional, abia după ce au devenit în totalitate o familie au gustat din adevărata fericire și împlinire. Iar Gina Pistol chiar se consideră o norocoasă, găsindu-și bărbatul perfect care să o facă să se simtă femeie, care își respectă rolul de soț și care este un tată exemplar pentru copilul lor!

Smiley este un tătic model

Vedeta de televiziune și cunoscutul cântăreț și-au unit destinele vara aceasta, după mai bine de șapte ani de relație, timp în care tată lumea îi întreba când au de când să devină soț și soție. Au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au devenit părinții, iar momentul în care și-au asumat logodna și faptul că urmează să se căsătorească a fost emoționant. Cei doi își trăiesc povestea frumoasă de iubire departe de ochii curioșilor, amândoi fiind firi mai discrete. Totuși, au împărtășit cu apropiații fiecare moment important. Acum doi ani și jumătate au devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase, pe care au numit-o Josephine.

Și pentru că este mândră din cale afară de soțul familist și muncitor pe care îl are, dar și ce fetiță sperbă au împreună, Gina Pistol a filmat, în urmă cu puțin timp, un moment emoționant când Smiley era complet absorbit de rolul de tătic. În pat, la aceas de seară, artistul îi citea o poveste fiicei sale. Gina Pistol a mărturisit că se simte o femeie împlinită și fericită de când se iubește cu Smiley, chiar dacă, pe la începutul relației, când cântărețul era foarte des plecat de acasă, a avut momente când s-ar fi despărțit de el.

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povesti seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi da și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

De unde vine numele de scenă al lui Smiley

Smiley este unul dintre artiști cu ștate vechi în industria muzicală din România. Puțini știu, însă, că Smiley și-a dorit să facă parte din trupa Akcent și să fie coleg cu Adi Sînă, însă acest vis nu s-a împlinit. Nu a renunțat la pasiunea lui pentru muzică și dans, astfel că a ajuns în trupa Simplu, primind ajutorul bunului său prieten, CRBL. Simplu a fost o trupă de dansatori underground care a devenit foarte iubită de public. În acea perioadă, datorită atitudinii sale joviale și a faptului că era mai mereu cu zâmbetul pe buze, colegii de trupă i-au zis „Smiley”, poreclă pe care o foloseşte și în prezent ca nume de scenă.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *