Gina Pistol este de nerecunoscut. Transformarea spectaculoasă prin care a trecut iubita lui Smiley

Gina Pistol și-a reluat proiectele în televiziune şi a surprins pe toată lumea cu noul său look.
Gina Pistol este de nerecunoscut. Transformarea spectaculoasă prin care a trecut iubita lui Smiley

Gina Pistol este de nerecunoscut. Vedeta și-a luat prin surprindere fanii cu noul ei look. Prezentatoarea a revenit pe platourile de filmare după o pauză de mai bine de un an. Partenera lui Smiley filmează pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și își ține la curent urmăritorii cu momente din culisele cooking-show-ului. Astfel, ea și-a surprins fanii cu transformarea prin care a trecut.

Gina Pistol este de nerecunoscut. Noul ei look i-a uimit pe fani

Fără îndoială, Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. Este frumoasă, carismatică, iar în timpul emisiunilor știe întotdeauna cum să gestioneze situațiile tensionate între concurenți sau jurați.

La un an de când a adus-o pe lume pe fiica ei, Josephine, Gina Pistol arată mai bine decât niciodată. Frumoasa blondină a revenit la formele care au consacrat-o și a atras privirile tuturor colegilor săi prezenți în platourile show-ului Chefi la Cuțite.

Recent, prezentatoarea TV a trecut printr-o transformare specataculoasă de imagine. Gina Pistol este o persoană activă pe rețelele de socializare și a împărtășit cu fanii noul ei look.

Vedeta nu mai arată deloc ca înainte. Iubita lui Smiley și-a schimbat coafura și a renunțat la buclele blonde pentru un stil mult mai extravagant. Gina Pistol a adoptat o coafură în stil afro, astfel că acum în locul părului ondulat are cârlionți, ceea ce îi schimbă total aspectul.

Cea responsabilă de schimbarea de look a Ginei Pistol este stilista emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceasta a precizat că întreaga „operațiune” a durat aproximativ două ore, iar vedeta le-a dezvăluit admiratoarelor că pentru asta a folosit „un drot subțire”.

Noul look al Ginei Pistol
Noul look al Ginei Pistol

Gina Pistol se confruntă cu o problemă a părului

Recent, blondina le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că s-a confruntat cu o problemă a părului. Vedeta a dezvăluit că de fiecare dată când își spală podoaba capilară, aceasta capătă un „miros ciudat” asemănător cu cel al părului făcut permanent.

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat.

Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat.

Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
6.1 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Ermurache Aurora Sarrya Georgeta

    SUPERB ARTICOLUL! SCURT SI LA OBIECT!
    CONTINUA ASA SI VEI CUCERII ATENTIILE URMARITORILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *