Gina Pistol împlinește 42 de ani. Cum o cheamă, de fapt, pe vedeta de la Antena 1 în buletin. Foarte puțini știu

Gina Pistol are, de fapt, alt prenume în buletin

Scris de: Daoud Andra

09 Dec. 2022

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta se prezintă cu acest nume de când s-a lansat, însă puțini dintre cei care o urmăresc știu cum o cheamă, de fapt, în buletin. La fel ca multe vedete, Gina a ales să se prezinte publicului altfel decât o cheamă în realitate.

Cum o cheamă, de fapt, pe Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai populare vedete feminine din showbiz. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite împlinește vineri, 9 decembrie, vârsta de 42 de ani. Gina a devenit cunoscută în anii 2000, când a făcut un pictorial într-o celebră revistă pentru bărbați. Pe vremea aceea lucra ca model, iar calitățile ei fizice nu au putut fi trecute cu vederea.

Câțiva ani mai târziu, a făcut pasul către televiziune, iar prima emisiune pe care a prezentat-o a fost la Național TV. Ulterior a apărut și în filme și seriale, iar publicul a început să o îndrăgească. De când a apărut în showbiz, aceasta se prezintă cu numele de Gina Pistol, însă numele ei din buletin este altul. Prezentatoarea de la Antena 1 se numește, de fapt, Georgeta, însă a ales varianta prescurtată a prenumelui pentru a se prezenta în public.

Din 2016, Gina este o apariție constantă pe micile ecrane. Ea prezintă emisiunea Chefi la cuțite și a fost și la cârma reality-show-ului Asia Express, în primele trei sezoane. În 2021 a devenit mamă și a fost nevoită să renunțe la proiectul Asia Express, cedându-i locul Irinei Fodor.

Gina Pistol implineste 42 de ani (2)
Gina Pistol și iubitul ei, Smiley

Gina Pistol a avut o copilărie dificilă

În prezent se bucură de succes și de o familie frumoasă, însă nu a avut mereu o viață ușoară. Frumoasa prezentatoare TV formează un cuplu de câțiva ani cu Smiley și împreună au o fetiță. Gina a luat o pauză după ce a devenit mamă și s-a dedicat trup și suflet fetiței ei. Recent a revenit la Chefi la cuțite, emisiune pe care o prezintă de la primul sezon. Chiar dacă în prezent nu îi lipsește nimic, Gina s-a confruntat cu greutăți în copilărie și adolescență.

Vedeta a povestit în trecut că în copilărie avea grijă de fratele ei mai mic, în timp ce mama lor era la serviciu. A pornit de jos și a muncit încă din adolescență pentru a-și face un nume și a suferit foarte mult atunci când părinții ei s-au despărțit.

„Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea. M-au dus la o doamnă. Nu mi-a explicat nimeni ce mi se întamplă atunci. M-am simtit singură. M-am simțit a nimănui.

Nu a venit nimeni să îmi spună: Părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită! Femeia era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme.”, a declarat Gina Pistol, în trecut, în podcastul lui Mihai Morar.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
4.9 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.