Gina Pistol împlinește 42 de ani. Cum o cheamă, de fapt, pe vedeta de la Antena 1 în buletin. Foarte puțini știu

Gina Pistol are, de fapt, alt prenume în buletin

Scris de: Daoud Andra

09 Dec. 2022

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta se prezintă cu acest nume de când s-a lansat, însă puțini dintre cei care o urmăresc știu cum o cheamă, de fapt, în buletin. La fel ca multe vedete, Gina a ales să se prezinte publicului altfel decât o cheamă în realitate.

Cum o cheamă, de fapt, pe Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai populare vedete feminine din showbiz. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite împlinește vineri, 9 decembrie, vârsta de 42 de ani. Gina a devenit cunoscută în anii 2000, când a făcut un pictorial într-o celebră revistă pentru bărbați. Pe vremea aceea lucra ca model, iar calitățile ei fizice nu au putut fi trecute cu vederea.

Câțiva ani mai târziu, a făcut pasul către televiziune, iar prima emisiune pe care a prezentat-o a fost la Național TV. Ulterior a apărut și în filme și seriale, iar publicul a început să o îndrăgească. De când a apărut în showbiz, aceasta se prezintă cu numele de Gina Pistol, însă numele ei din buletin este altul. Prezentatoarea de la Antena 1 se numește, de fapt, Georgeta, însă a ales varianta prescurtată a prenumelui pentru a se prezenta în public.

Din 2016, Gina este o apariție constantă pe micile ecrane. Ea prezintă emisiunea Chefi la cuțite și a fost și la cârma reality-show-ului Asia Express, în primele trei sezoane. În 2021 a devenit mamă și a fost nevoită să renunțe la proiectul Asia Express, cedându-i locul Irinei Fodor.

Gina Pistol implineste 42 de ani (2)
Gina Pistol și iubitul ei, Smiley

Gina Pistol a avut o copilărie dificilă

În prezent se bucură de succes și de o familie frumoasă, însă nu a avut mereu o viață ușoară. Frumoasa prezentatoare TV formează un cuplu de câțiva ani cu Smiley și împreună au o fetiță. Gina a luat o pauză după ce a devenit mamă și s-a dedicat trup și suflet fetiței ei. Recent a revenit la Chefi la cuțite, emisiune pe care o prezintă de la primul sezon. Chiar dacă în prezent nu îi lipsește nimic, Gina s-a confruntat cu greutăți în copilărie și adolescență.

Vedeta a povestit în trecut că în copilărie avea grijă de fratele ei mai mic, în timp ce mama lor era la serviciu. A pornit de jos și a muncit încă din adolescență pentru a-și face un nume și a suferit foarte mult atunci când părinții ei s-au despărțit.

„Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea. M-au dus la o doamnă. Nu mi-a explicat nimeni ce mi se întamplă atunci. M-am simtit singură. M-am simțit a nimănui.

Nu a venit nimeni să îmi spună: Părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită! Femeia era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme.”, a declarat Gina Pistol, în trecut, în podcastul lui Mihai Morar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
4.9 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *