Giulia Anghelescu, dezvăluiri inedite după 10 ani de căsnicie cu Vlad Huidu: „Încă aștept să îmi facă soțul statuie” EXCLUSIV

Artista recunoaște că, la începutul mariajului, ea a tras mai mult de căsnicie.
Giulia Anghelescu, dezvăluiri inedite după 10 ani de căsnicie cu Vlad Huidu: „Încă aștept să îmi facă soțul statuie” EXCLUSIV

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu împlinesc 10 ani de căsnicie și, deși formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul autohton, ea recunoaște că nu a fost totul perfect încă de la început. Despre căsnicie, rolul de mamă, dar și despre carieră, Giulia ne-a povestit într-un interviu oferit în exclusivitate pentru EGO.ro.

Giulia Anghelescu ar reveni oricând la radio

EGO.ro: Indiferent că ai făcut muzică, actorie sau televiziune, ai reușit să fii în lumina reflectoarelor foarte mulți ani. În momentul de față cum te simți mai mult: actriță, cântăreață sau om de televiziune?

Giulia Anghelescu: Cred că în acest moment mă simt doar un om împlinit și atât și cred că este cel mai important lucru pe care l-am câștigat în viață. Am fost dintotdeauna un artist care și-a dorit să exploreze toate domeniile care i-au plăcut. Radioul rămâne cea mai mare pasiune a mea, după muzică, iar actoria, poate doar o experiență.

Vrei să retrăiești experiența de la radio?

Giulia Anghelescu: Da. Acum. Oricând. E locul în care mă simt liberă și unde cred că mă voi întoarce imediat ce voi avea ocazia.

Giulia este o familistă convinsă
Giulia este o familistă convinsă

A debutat la un post de televiziune din Galați, orașul ei natal

Puțină lume cred că își mai aduce aminte că ai debutat ca prezentatoare TV, în 1998. Cum a fost perioada aceea pentru tine și cum ai ajuns să prezinți emisiunea dedicată adolescenților?

Giulia Anghelescu: Nu mai țin minte cum am ajuns să prezint prima mea emisiune TV însă știu că am învățat enorm de multe lucruri din acea experiență. Emisiunea mea era difuzată la un post de televiziune din Galați, orașul meu natal, și munceam extrem de mult la realizarea ei.

Are amintiri de neuitat cu regretatul artist Ioan Luchian Mihalea

Ești în industria muzicală de la 6 ani. A fost regretatul Ioan Luchian Mihalea mentorul tău și cel care te-a făcut să-ți urmezi visul?

Giulia Anghelescu: Întâlnirea cu Ioan Luchian Mihalea a fost un moment extrem de important în viața mea, deși nu am interacționat decât în cadrul concursului Tip Top Minitop, însă energia lui mi-o amintesc foarte clar și acum. Era un om atât de pasionat de munca lui încât mi-a dat extrem de multă încredere că pot realiza ce îmi doresc.

Giulia Anghelescu: „Tot ce câștigam investeam în carieră”

Mai ai prima ta casetă cu melodii? Antonia și Mika au știut ce reprezintă, când le-ai arătat-o prima dată?

Primul meu album l-am lansat la 9 ani și cred că mai am o singură copie. Antonia și Mika m-au întrebat atunci când au văzut caseta. Au crezut că e vreo jucărie (zâmbește).

Ce făceai cu banii câștigați din muzică, mai ales că te numeri printre acele artiste care câștigau destul de bine până să împlinească 18 ani?

Sincer, îmi aduc aminte că aproape tot ce câștigam investeam în cariera mea.

După 18 ani ai știut să-ți investești câștigurile sau toți banii se duceau pe haine, accesorii sau tot felul de lucruri care își pierdeau ușor valoarea?

Foarte rar am cheltuit pe haine sau pe accesorii pentru că preferam să plec în vacanțe cu prietenii.

Care este cel mai valoros lucru pe care l-ai cumpărat cu banii din muzică? Îl mai ai și azi?

Cred că apartamentul în care locuim și astăzi este cel mai valoros dintre toate.

Giulia, alături de soț și de cei doi copii
Giulia, alături de soț și de cei doi copii

„Pandemia ne-a învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante”

Ai printre cele mai longevive căsnicii de la noi, însă la începutul relației părea că toată lumea este împotriva voastră. Cine a fost cel care „a tras” mai mult pentru relația voastră și nu a vrut să renunțe la celălalt?

Giulia Anghelescu: Eu. Încă aștept să îmi facă soțul statuie (râde).

Spuneai că pandemia v-a întărit și mai tare ca familie și chiar ați stat doar împreună. Crezi că aveai nevoie de un lockdown ca să îți dai seama că timpul petrecut cu ai tăi este cel mai valoros? Adică se poate spune că ți-ai învățat lecția și nu îți mai aglomerezi agenda cu tot felul de proiecte, așa cum o făceai înainte, pentru a sta cu soțul și copiii?

Giulia Anghelescu: Da, pandemia ne-a învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante. Acum programul mi-l fac în funcție de familia mea și de cei dragi. Consider că am pierdut destul timp pe care aș fi putut să îl petrec cu cei mici sau cu soțul în trecut și nu mai am de gând să fac aceleași greșeli.

Artista alături de soț și de cei doi copii, Antonia și Mika
Artista alături de soț și de cei doi copii, Antonia și Mika

„Ambii copii sunt foarte atașați de mine”

Ești printre mamele care nu au ajutor, îi ai aproape pe copii și în vacanțe. Ai reușit performanța asta de când erau bebeluși sau la început ai avut ajutor extern în creșterea lor?

Giulia Anghelescu: Nu mai am ajutor de când a început pandemia. Doar părinții ne mai ajută să stea cu cei mici din când în când dar cred că așa este cel mai sănătos pentru Antonia și Mika. Acum că au crescut copiii nu prea ne mai vine să plecăm nicăieri fără ei.

Vlad a declarat în prima zi a Antoniei că este „fata lui tata”, dar văd pe site-urile de socializare că și Mika este la fel de atașat de el. Cum stau de fapt lucrurile la voi în casă? Copiii fac tabără cu Vlad sau aveți perioade când Mika e mai atașat de tine, când Antonia vrea momentele voastre „ca fetele”?

Giulia Anghelescu: De fapt ambii copii sunt foarte atașați de mine pentru că au petrecut destul de mult timp fără mine când eram mai mereu plecată. Antonia iubește activitățile noastre ca fetele dar și momentele în care stă cu Vlad și el îi face toate poftele. Mika e clar băiatul mamei și și-ar dori să stăm continuu împreună însă împărtășește cu tatăl lui pasiunea pentru gadget-uri.

Giulia Anghelescu: „Sunt fericită cu mine așa cum sunt”

Tu ești mereu cu zâmbetul pe buze și râzi mult. Vreau să știu dacă ești așa și cu cei doi copii. Când mai fac năzbâtii, sau reușești să fii și autoritară?

Giulia Anghelescu: În principiu eu sunt mai autoritară cu ei, dar o fac cu zâmbetul pe buze (râde).

În momentul de față ești mulțumită de tine atât din punct de vedere psihic, cât și al aspectului fizic?

Giulia Anghelescu: Cred că ultimii doi ani m-au schimbat enorm. Și încă lucrez cu mine la anumite aspecte. Dar faptul că eu și ai mei suntem sănătoși îmi dă putere să fac orice îmi propun. Sunt fericită cu mine, așa cum sunt. Știu că aș putea să fac mai multe lucruri, însă toate la timpul lor. Îmi dau silința să fiu cel mai bun model pentru copiii mei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *