Giulia Anghelescu, ipostază incendiară. Fosta concurentă de la America Express a apărut doar în costum de baie în zăpadă. Imaginile au scăpat pe net

Fotografiile sunt de-a dreptul incendiare.

Giulia Anghelescu a încins internetul cu noua sa apariție. Vedeta s-a fotografiat într-o ipostază care a aprins imaginația bărbaților. Fosta concurentă de la America Express a apărut doar în costum de baie în zăpadă. Imaginile sunt de-a dreptul incendiare.

Giulia Anghelescu, ipostază incendiară. A apărut doar în costum de baie în zăpadă

Giuia Anghelescu face senzație în mediul online cu cea mai recentă postare a ei. Vedeta nu s-a speriat de frigul de afară și s-a fotografiat în costum de baie, în zăpadă, spre bucuria urmăritorilor ei.

Citește și: Câți bani au câștigat Giulia Anghelescu și Vlad Huidu pentru participarea la America Express 2023. Primele reacții după ce au părăsit emisiunea

Chiar dacă temperaturile din termometre indicau valori negative, atmosfera a devenit incendiară odată ce cântăreața a urcat pozele pe contul ei de Instagram, la care a adăugat o descriere cât se poate de scurtă, dar sugestivă: ”Friguț”.

Purtând doar un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare mov, un fes colorat și clăpari în picioare, Julia a aprins imaginația domnilor.

”Foarte sexy și frumoasă!” / ”Se topește zăpada sub frumusețea ta!”/ ”Asta trebuia să faci în Laponia” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea Juliei.

Giulia Anghelescu a vorbit despre pasiunile copiilor ei

Julia Anghelescu este pasionată de sporturile de iarnă. Merge des la schi alături de familia ei, dar îi place să și patineze atunci când are ocazia. Recent, vedeta a vorbit despre pasiunile pe care le au cei doi copii ai ei. Ea a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Cancan, faptul că atât fiica sa cât și fiul ei sunt împătimiți ai sportului.

Citește și: Ce îi face Giulia Anghelescu soțului ei, Vlad Huidu, atunci când conduce. Reușește să-l enerveze de fiecare dată

Antonia practică gimnastică ritmică de la vârsta de 4 ani, în timp ce lui Mikael îi place foarte mult tenisul, desciplină pe care o practică de mai multă vreme. Cei care i-au îndrumat pe copii către lumea sportului au fost chiar părinții lor, care consideră că activitățile de această natură aduc celor mici doar beneficii, atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

”Ambii copii fac sport, pentru că noi considerăm că sportul este vital, mai ales în copilărie, mai ales pentru dezvoltarea armonioasă, dar și din punct de vedere emoțional, mental, are numai beneficii. Antonia face gimnastică acrobatică de performanță de șapte ani, patru sau cinci ani avea când a mers prima dată. Mika s-a apucat și el de curând de sport, pentru că el nu voia să facă nimic în afară de tenis, dar eu îmi doream foarte mult un sport de echipă pentru el, pentru disciplină, pentru a înțelege exact ce se întâmplă în viață, ce trebuie să facă, și atunci l-am dus la fotbal”, a spus Giulia Anghelescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *