Giulia Nahmany, mărturisiri despre un stil de viață echilibrat. Metoda simplă care o ajută să își recapete energia

Cum a reușit Giulia Nahmany să scape de energiile negative
Giulia Nahmany, mărturisiri despre un stil de viață echilibrat. Metoda simplă care o ajută să își recapete energia

Giulia Nahmany reușește să aibă un stil de viață echilibrat datorită unei metode pe care toți oamenii o au la îndemână. În cadrul emisiunii Ego Life vedeta a dezvăluit ce face pentru a fi mereu fericită și împlinită. De asemenea, în discuția despre feminitate, Giulia a vorbit și despre femeile independente și locul lor în societate.

Giulia Nahmany, despre motivul pentru care multe femei sunt singure

Giulia Nahmany a vorbit alături de prezentatoarea Dana Săvuică și invitata Ludmila Jalo despre feminitate. Totodată, au discutat și despre cum s-a schimbat aceasta de-a lungul timpului. Vedeta susține că femeile care își doresc să fie independente din toate punctele de vedere își găsesc mai greu pe cineva alături.

“S-a pierdut foarte mult (n.r. feminitatea) și de vină este societatea pentru că femeile încercând să-și arate independența, că sunt puternice… Eu sunt de părere că o femeie poate să fie independentă, foarte inteligență și să reușească să aibă o reușită foarte mare. Dar eu cred că trebuie să știi cum să o faci. Pentru că în momentul în care nu mai există acel echilibru… De aceea foarte multe femei sunt singure. Bărbații au nevoie să simtă că ei sunt bărbați”, spune Giulia Nahmany în cadrul emisiunii Ego Life.

 

Cum își menține Giulia Nahmany echilibrul în viață

Giulia Nahmany practică yoga și susține că așa a reușit să își găsească echilibrul. Cu ajutorul exercițiilor pe care le face vedeta mărturisește că elimină energiile negative.

“Întâi și întâi eu o fac prin practica yoga, și când mă refer la practica yoga nu mă refer la acea practică care a devenit ca o gimnastică, nu are nicio legătură. Pentru că yoga este o știință străveche de mii de ani. Yoga pe care o practic eu este cea veche și practic lucrăm la centrele de forță. Noi avem 7 centri de forță, chakrele cum spunem noi. Și este foarte important ca acești centri de forță să fie aliniate, să fie activate și dinamizate. În momentul în care avem un centru de forță care este blocat nimic nu mai funcționează cum trebuie. De aceea foarte multe femei care au probleme cu infertilitatea  au svadhisthana chakra. Care este două degete sub ombilic, care este blocată. Și de aceea sunt exerciții speciale care se pot face pentru a debloca și ca energiile astea să curgă.”, a spus Giulia Nahmany la Ego Life.

Ce se întâmplă, de fapt, atunci când femeile se simt obosite și fără vlagă

Datorită yoga, Giulia Nahmany a reușit să elimine stările de oboseală și de tristețe cu care se confruntă orice femeie la un moment dat. Vedeta susține că a reușit să scape de ele după ce a înțeles totul despre energiile negative, de vibrație joasă.

“Când avem momente când ne simțit obosite, fără vlagă, triste, totul este negru, avem această energie de vibrație joasă. Ei bine, noi vrem să ridicăm această energie, și există tehnici. Una dintre tehnicile pe care eu o fac zilnic se numește udyana bandha. Practic avem această energie care în momentul în care noi o sublimăm și o ridicăm și o facem într-un mod conștient și o aducem spre al treilea ochi, spre intuiție, în momentul ăla toate energiile care au fost de frecvențe joase s-au transformat”, a mai spus Giulia Nahmany.

6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.