Giulia Nahmany, relație specială cu trupa A.S.I.A. Ce a făcut pentru a ajunge la concertul fetelor: „Direct din Tel Aviv” VIDEO EXCLUSIV

Giulia Nahmany: „M-am împrietenit cu fetele, eram cele mai bune prietene”
Giulia Nahmany are o relație specială cu fetele care au făcut parte din cunoscuta trupă A.S.I.A. Nu a putut să rateze concertul lor de la Sala Palatului, unde s-au reunit, astfel că a zburat direct, după cum ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, din Tel Aviv, pentru a ajunge la timp în București. Giulia ne-a vorbit despre prietenia lor extraordinară, care a trecut proba timpului.

Giulia Nahmany: ”Pentru mine, trupa A.S.I.A. reprezintă ceva foarte special”

Giulia Nahmany se afla în Tel Aviv, însă a reușit să ajungă în București pentru a participa la momentul susținut de trupa A.S.I.A. Vedeta ne-a explicat că grupul muzical este foarte special pentru ea, căci este legată de fete printr-o prietenie superbă. Mai mult, ea ne-a făcut și o frumoasă dezvăluire:
„Da, bine, destinația Tel Aviv nu este așa de lungă. Dacă veneam din Honolulu, mai ziceam, dar 2 ore de zbor…corect, am ajuns direct din Tel Aviv, direct în Sala Palatului și la concertul Iana Novac, cu trupa A.S.I.A. Pentru mine, trupa A.S.I.A. reprezintă ceva foarte special pentru că prima mea colaborare muzicală a fost cu Adrian Ordean, care a compus toate melodiile A.S.I.A. La un moment dat, și asta este în premieră, eram în cărți să fiu în trupa A.S.I.A.
Eram la începutul carierei muzicale, tot eram acolo în studio și m-am împrietenit cu fetele, eram cele mai bune prietene. Au venit și la mine acasă, a fost ceva fantastic. Da, la un moment dat am discutat. Dar eu eram G, nu eram I, nu eram S, nu eram A. Mi-au zis: „Hai că te botezăm”. Acum o fi fost bine, nu o fi fost bine? Eu știu, asta a fost. Doar să văd spun că era un G nevăzut acolo”.

Giulia Nahmany, din aeroport direct la concert

Întrebată dacă s-ar întoarce în trecut, cu mintea de acum, și i s-ar înainta ideea colaborării cu trupa A.S.I.A, Giulia Nahmany ne-a explicat că experiența ar fi una minunată și că nu ar refuza. Ea nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost invitată la concert:

„Posibil, de ce nu? Cred că ar fi fost o experiență minunată, iar fetele extraordinare. De aceea, când mi-a scris Iana, mi-a spus: „Giulia, te rog, vii la concertul meu?”. I-am zis: „Iana, cu siguranță vin direct din aeroport!”.

Cum arata membrele trupei ASIA, la 16 ani de la destramarea formatiei
Trupa A.S.I.A. s-a reunit la Sala Palatului, pentru un concert special

Crede că trupele vechi ar funcționa și în momentul de față

Mai mult, Giulia Nahmany consideră că trupele care au făcut furori în trecut ar funcționa și în zilele noastre, dacă melodiile ar fi reinterpretate la ce se cere astăzi în industria muzicală. Ba chiar, dacă Spice Girls sau Backstreet Boys ar veni cu un album, fanii s-ar bucura:

„Cred că, cu siguranță, da, dacă ar fi reinterpretat. Cred că melodiile trebuie să fie updatate în zilele noastre, dar conceptul, energia fetelor ar funcționa, nu ar avea de ce. Sunt convinsă că, dacă Spice Girls s-ar reuni și ar face un album ar reuși. Cum ar fi și Backstreet Boys, de ce nu?”.

„Nu ai cum să dai timpul înapoi”

Multe trupe din afară au încercat să se reunească. Uneori, acest lucru a avut succes, alteori nu. Giulia Nahmany ne-a vorbit și despre acest subiect:

„Evident că anii trec, iar ceea ce faci în tinerețe reprezintă tinerețea. Nu ai cum să dai timpul înapoi. Ca și ABBA, care au un concert aniversar. Dar nu are cum să fie aceeași energie cu ce a fost. Ce a fost a fost. Și este o vorbă cu ciorba reîncălzită. Dar, cu siguranță, ar avea succes pentru fani, de ce nu?”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *