Gojira, dezvăluiri despre viața personală. Ce a mărturisit celebrul DJ: “Sunt împreună cu o femeie cu care mă simt foarte bine”. EXCLUSIV

Cunoscutul DJ face mărturisiri despre viață, carieră și industria muzicală din România.
Gojira, dezvăluiri despre viața personală. Ce a mărturisit celebrul DJ: “Sunt împreună cu o femeie cu care mă simt foarte bine”. EXCLUSIV

Gojira este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din țară. Chiar dacă a acceptat o nouă provocare, anume de a juca în “Strada Speranței” ( Kanal D), el nu ar lăsa niciodată muzica pentru actorie. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, acesta ne-a vorbit despre viața amoroasă, prietenia cu Delia Matache, dar și despre industria muzicală din România.

Gojira, despre viața amoroasă: “Sunt într-o perioadă extraordinară pe această zonă”

Gojira a reușit să își construiască o carieră uriașă în industria muzicală din România. Chiar dacă a început prin a studia medicina, acest domeniu a dispărut total din viața lui. Atunci când vine vorba despre artiștii pe care îi apreciază, din zona pop, cunoscutul DJ a punctat că Alexandra Ungureanu și Irina Rimes sunt două cântărețe foarte bune. Cât despre prietenia cu Delia Matache, el a explicat că se bucură de o amiciție frumoasă cu aceasta.

Ego.ro: Gojira, tu faci muzică, trăiești prin muzică și ai reușit să îți construiești o carieră prin muzică. Totuși, familia ta nu te-a susținut de la început. Cum au reacționat când le-ai demonstrat că îți poți câștiga pâinea prin creativitate?

Gojira: Când am spus familie, mă refeream la bunicii care m-au crescut când eram mic. Ei nu au fost de acord, mama, însă, m-a susținut în tot ce mi-am dorit în această direcție și este, în continuare, unul dintre cei mai mari susținatori ai mei. Bunicii nu au apucat să vadă cum îmi construiesc o carieră constantă din munca de DJ. Când s-au stins din viață eram într-o perioadă de ascensiune, dar nici pe departe cel care a urmat după.

Ca tot am vorbit despre creativitate, cum arată industria muzicală în zilele noastre?

Gojira: Arată exact cum trebuie să arate; într-o strânsă legătură cu tipul de interacțiune socială și virtuală pe care le avem, cu niște trenduri care se succed cu o viteză amețitoare pentru ca accesul la muzică acum este cu totul altul, cu starurile sezoniere, care se succed la fel de repede din simplul motiv că au devenit foarte abordabile datorită social media. Industria muzicală este o reflexie socială totală și cât se poate de fidelă a societății în momentul ăsta.

DJ Gojira
DJ Gojira

“Din păcate, suntem o țară care nu prea are cultura DJ-ului”

Ce crezi că fac greșit oamenii care își doresc să devină DJ cunoscuți? Cât de greu este să aduci ceva de calitate, de fapt?

Gojira: Nu fac muzică. Își închipuie că a fi DJ înseamnă doar să pui muzică. Abordarea este cât se poate de superficială, văd doar efectul, nu și cauza care te face să pui muzică oamenilor, aceea că ești, în primul rând, muzician. Din păcate, suntem o țară care nu prea are cultura DJ-ului, dar încet și sigur, acest lucru se va regla. Cu alte cuvinte, ca să te sui pe scenă trebuie să meriți, iar ca să meriți trebuie să faci muzică. Nimeni nu ar trebui să fie instanța estetică. Muzica fiind un produs abstract este supusă total subiectivității. Ce place unora, poate displăcea profund altora, conform filtrului estetic personal.

Te-ai mutat în București pentru a studia medicina. A dispărut acest domeniu total din viața ta?

Gojira: Total, da.

Actoria o faci din pasiune, însă te-ai gândit vreodată să renunți la muzică pentru acest domeniu?

Gojira: Niciodată.

Ce artiști apreciază

Apropo de muzică, cu ce artist român îți dorești să mai colaborezi și nu ai reușit?

Gojira: Sunt foarte mulți, dar cred că este doar o chestiune de timp. Cu băieții de la Șatra Benz, în momentul ăsta colaborez cu poate cel mai bun MC de la noi, Psihotrop, ca să facem un album împreună. Din zona de pop îmi place foarte mult Alexandra Ungureanu, Irina Rimes este alt artist care mi se pare foarte bun. Din zona de rock, singurul care îmi spune ceva și mă interesează este un artist necunoscut, din Suceava, mi se pare un talent extraordinar, Ace111.

Este adevărat că ești unul dintre cei mai buni prieteni ai Deliei sau păstrați doar o legătură profesională? Cum e relația voastră?

Gojira: Este mai mult o relație personală decât profesională. Nu sunt unul dintre cei mai buni prieteni ai ei, dar suntem dincolo de amici.

Ce spune de viața amoroasă

Acum că te-am „atacat”, și pe partea personală, vreau să menționez că ești foarte discret. Cum stai cu dragostea?

Gojira: Sunt foarte OK, dar aș prefera să rămân la fel de discret. Cred că partea personală, deși influențează în mod direct partea profesională, și se simte, prefer să rămână doar personal. Ca nota de subsol, sunt într-o perioadă extraordinară pe această zonă, sunt împreună cu o femeie cu care mă simt foarte bine.

Tags:
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.