Gospodinele istețe pun mereu o pungă în mașina de spălat. Vei aplica și tu acest truc genial

Îmbunătățește semnificativ calitatea spălării!
Gospodinele istețe pun mereu o pungă în mașina de spălat. Vei aplica și tu acest truc genial

Fiecare gospodină cunoaște, cu siguranță, câteva trucuri eficiente cu privire la spălarea impecabilă a hainelor. În timp ce unele apelează la bicarbonat, secretul altora constă în utilizarea frunzelor de dafin. Unele au descoperit însă un alt truc, acela de a adăuga o pungă de plastic în cuva mașinii. La ce bun? Afli în continuare.

Gospodinele istețe pun mereu o pungă în mașina de spălat

Deși poate părea ciudat, unele gospodine pun mereu o pungă în mașina de spălat, lucru care îmbunătățește semnificativ calitatea spălării. Eficiența trucului este uimitoare, cu atât mai mult cu cât efectele benefice se resimt și asupra filtrelor mașinii, care nu este un aparat electrocasnic ieftin. Prin urmare, cu toții ne dorim să o putem folosi cât mai mult timp cu putință.

Totuși, spălarea frecventă a hainelor, în special a obiectelor vestimentare care conțin lână, îi poate deteriora mecanismul. Așadar, înainte de a porni mașina de spălat, nu uitați să adăugați o pungă de plastic în cuvă. Vă vom explica și de ce. Această pungă obișnuită vă va ajuta să întârziați procesul de defectare a mașinii de spălat. Pentru cei ce nu știu, în timpul spălării se generează electricitate statică din cauza frecării hainelor între ele și cu suprafața cuvei.

Vei aplica și tu acest truc genial

Rolul pungii de plastic în acest proces este acela de a atrage firele de păr, părul de animale, scamele și orice resturi textile. De menționat că punga de plastic trebuie să fie simplă, fără culoare, pentru a nu păta hainele din mașină.

Aceasta nu doar că va îndepărta resturile și scamele, dar va ușura considerabil munca filtrelor mașinii de spălat. De asemenea, dacă erați în căutarea unei soluții pentru a aduna lâna și scamele din cuva mașinii de spălat, cel mai probabil nu veți găsi un truc mai bun.

Bonus: Temperatura la care trebuie să speli rufele ca să reduci cu peste 50% consumul de curent

Având în vedere facturile tot mai mari, cu siguranță ești dornic/ă să știi cum poți să reduci cheltuielile de final de lună. Prețul energiei electrice nu a încetat să atingă maxime istorice luni la rând, prețurile gazelor pe piețe și ale drepturilor de emisie de dioxid de carbon (CO2), fiind, de asemenea, în creștere vertiginoasă. La creșterea pieței de energie electrică contribuie, bineînțeles, și războiul Rusia-Ucraina, dar și posibilul impact asupra prețului bunurilor.

Prin urmare, este mai mult decât normal să ne întrebăm cum să consumăm mai puțină energie electrică. Din fericire, există mai multe lucruri pe care le putem face pentru a reduce această cheltuială, inclusiv utilizarea mai inteligentă a aparatelor casnice (mai multe detalii AICI).

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9.3 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *