Grațiela Duban, siluetă de fotomodel la 34 de ani. Ce reacție are soțul ei, Andrei, când este admirată de bărbați: „Era mai gelos” EXCLUSIV

Prezentatoarea emisiunii „Se strigă darul!” de la Kanal D ne-a dezvăluit secretele taliei sale de invidiat

Prezentatoarea emisiunii „Se strigă darul!” de la Kanal D s-a mândrit toată viața cu un trup de invidiat și cu o siluetă armonioasă. Grațiela Duban a avut norocul de a moșteni o genă bună care îi permitea să arate impecabil fără a depune niciun efort. Asta până de curând. Actrița ne-a mărturisit că după 34 de ani nu a mai putut miza așa de mult pe genă și s-a apucat serios de sport. Despre noul ei stil de viață, despre cât de mult a fost afectată în copilărie de faptul că era foarte slabă, dar și despre cât de gelos este partenerul de viață, actorul Andrei Duban, atunci când își etalează trupul la plajă, ne povestește chiar ea într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro.

”Eu când muncesc sunt concentrată pe treabă, nu pot mânca”

EGO.ro: Nu știu ce faci, dar fie că e iarnă, fie că e vară, tu nu pui pe tine nici măcar un kilogram. Nu mănânci nimic sau ai noroc de o genă bună? Cum reușești să arăți la fel ca la 18 ani?

Grațiela Duban: Mă mențin datorită regimului și antrenamentelor pe care le am de la CarmenFit. De la ea am învățat să am un stil de viață sănătos. Așa este, în perioada asta chiar am slăbit. Filmările de la emisiunea „Se strigă darul!” mă solicită. Se spune că la nunți mănânci mult și mai ales că nu te poți abține de la sarmale. La mine e un pic diferit, eu când muncesc, sunt concentrată pe treabă, nu pot mânca. De obicei, mănânc foarte mult, așa este meniul de la CarmenFit, dar pot spune că la mine și gena își spune cuvântul. Nici mama, nici tata nu au fost grași. După o vârstă trebuie să îți ajuți gena cu ceva sport. Fac antrenamente lunea, miercurea și vinerea.

Grațiela Duban
Grațiela Duban

„Mama îmi spunea mereu că o să-i mulțumesc că sunt slabă”

În copilărie nu ai avut de suferit că erai mult mai slabă decât ceilalți colegi? Te strigau în vreun fel: schelet sau alte apelative?

Faptul că am fost slabă în copilărie a fost suferința mea cea mai mare. În clasa a VII-a îmi luam pe sub blugi o pereche de colanți doar ca să par mai grasă. Mama îmi spunea mereu: „Mai târziu o să îmi mulțumești că ești slabă”…Pe vremea aceea nu o înțelegeam, ba mai mult credeam că râde de mine și uite că am ajuns azi să îi dau dreptate.

Știu că iubești actoria la fel de mult ca televiziunea, așa că nu pot să nu te întreb dacă ai fi dispusă să renunți la silueta ta pentru un rol. Ai accepta de dragul actoriei un program în care să te îngrași câteva kilograme bune sau nici dacă ai vrea nu ai putea să pui 20 de kilograme într-un timp scurt?

E mult de discutat pe acest subiect. În general, pentru meseria mea fac sacrificii. Nu știu dacă pot să mă îngraș așa de repede, nu am fost pusă în situația asta, dar cu ajutorul unui nutriționist poate aș reuși.

Grațiela și Andrei Duban
Grațiela și Andrei Duban

Se amuză cu soțul ei, Andrei Duban, când un bărbat roșește în fața ei

Tu ai fost motivația lui Andrei de a da jos kilogramele în plus sau a fost decizia lui exclusivă?

Am participat și eu la decizia lui sau mai bine spus eu l-am susținut din toate punctele de vedere pentru această decizie. Dacă am fost și eu una dintre motivațiile lui, nu știu, mai bine îl întrebi pe el.

Apropo de căsnicie. Aveți una dintre cele mai longevive relații din România. Ținând cont că nimeni nu îți dă mai mult de 20 de ani, au existat vreodată momente de gelozie din partea lui Andrei sau el se amuză atunci când vreunui bărbat îi mai fug ochii când apari pe plajă?

Mulțumesc pentru compliment. La începutul relației, Andrei era mai gelos, însă acum a mai trecut timpul și s-a mai relaxat și chiar uneori comentăm și ne amuzăm amândoi când un bărbat roșește în fața mea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *