Greșeala care a costat-o scump pe Simona Halep. Dezvăluirea uimitoare a unei multiple campioane de Grand Slam

Greșeala care a costat-o scump pe Simona Halep. Dezvăluirea uimitoare a unei multiple campioane de Grand Slam

Greșeala care a costat-o scump pe Simona Halep. O multiplă campioană de Grand Slam explică de ce decizia pe care Simona Halep a luat-o de curând îi poate încheia abrupt și trist cariera și îi sfătuiește totodată pe sportivi să nu facă aceeași greșeală pe care a făcut-o românca.

Greșeala care a costat-o scump pe Simona Halep

Scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep a făcut rapid înconjurul lumii. Sportivi de pe întreg mapamondul au reacționat după aflarea veștii că sportiva română a fost testată pozitiv cu substanța Roxadustat la US Open, ultimul turneu la care a participat.

Printre ei se numără și legendara jucătoare americană  Pam Shriver, câștigătoare a 22 de titluri de Grand Slam (21 la dublu și unul la dublu-mixt). Shriver îi sfătuiește pe sportivi să nu ia exemplul româncei, care este pe cale să își încheie cariera din cauza unei decizii de neînțeles.

În acest sezon, Simona Halep și-a îndepărtat toți colaboratorii care i-au fost alături de-a lungul carierei, pentru a lucra exclusiv cu un staff tehnic stabilit de Patrick Mouratoglou.

Printre numele la care Halep a renunțat cu foarte mare ușurință se numără managerul Virginia Ruzici, cea care a fost lângă Simona încă din perioada junioratului și preparatorul fizic Teo Cercel, pe care l-a înlăturat din echipa sa în această vară.

Noii colaboratori ai Simonei Halep, pe care sportiva i-a angajat la recomandarea lui Patrick Mouratoglou, sunt: managerul Nina Wennerstrom, sparring partner-ul Arnaud Restifo, fizioterapeuta Candice Gohier și managerul de comunicare Maxime Restifo.

„E ușor să fii manipulat și controlat de oameni care se pricep la manipulare”

Această strategie ar putea duce la un final trist de carieră pentru Halep. Shriver trage un semnal de alarmă și le recomandă sportivilor să nu ia exemplul româncei și să nu renunțe la oamenii de încredere, sugerând că Halep a fost manipulată de Mouratoglou în luarea acestei decizii.

„Jucători din toate turneele și de la toate nivelurile, feriți-vă să va schimbați și să renunțați la colaboratorii de încredere și la apropiații care v-au fost alături mulți ani. Este ușor să fii manipulat și controlat de oameni care se pricep la manipulare”, a afirmat Pam Shriver, lider WTA în clasamentul de dublu al anilor ’80, pe Twitter.

În vară, Simona Halep a explicat de ce a ales să meargă „all-in” pe mâna antrenorului său și să renunțe la vechii oameni din staff.

”Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el! Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta!

Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor! Da, am avut încredere în el din prima secundă! Nu știam nimic despre el înainte, nu mai vorbisem niciodată până să merg la academia lui în aprilie.

Deci totul este nou! Dar am încredere în el și mă simt în siguranță! Vom vedea”, spunea atunci Simona Halep.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.1 167 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *