Greșeala majoră făcută de Denise Rifai în trafic. Polițiștii au lăsat-o fără permis

Greșeala majoră făcută de Denise Rifai în trafic. Polițiștii au lăsat-o fără permis

Greșeala majoră făcută de Denise Rifai în trafic. Polițiștii au lăsat-o fără permis. Frumoasa șatenă a încălcat legea rutieră și i-a fost suspendat dreptul de a mai conduce autovehicule. Așadar, în următoarea perioadă Denise va trebui fie să își angajeze un șofer, fie să se deplaseze cu taxiul.

Greșeala majoră făcută de Denise Rifai în trafic. De ce a rămas prezentatoarea TV fără permis

Luna cadourilor a venit pentru Denise Rifai cu un „cadou” pagubos. Ea a rămas fără permis și va trebui să achite și o amendă contravențională pentru abaterea din trafic. Polițiștii au surprins-o pe prezentatoarea Kandl D în „offside”, iar cel puțin pentru o lună de zile vedeta va fi pieton, potrivit cancan.

Denise este o femeie foarte activă, tot timpul pe drumuri, iar faptul că nu mai poate conduce este o reală problemă pentru ea. Trebuie să găsească rapid o soluție, până își va recăpăta permisul.

Ce greșeală a făcut, mai exact Denise Rifai? Ei bine, în timp ce se afla pe Bulevardul Aerogării din Capitală, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D a fost surpinsă de polițiștii de la Rutieră în timp ce depășea o coloană de mașini pe linia de tramvai. Oamenii legii au oprit-o în trafic, iar pentru neresepectarea prevederilor Codului Rutier au fost nevoiți să îi suspende dreptul de a conduce pe drumurile publice. În plus, vedeta a primit și o amendă consistentă.

Un an plin de succese pe plan profesional pentru Denise Rifai

Însă chiar dacă acum are necazuri, după ce a fost lăsată fără permis, anul 2022 a fost unul foarte bun pentru frumoasa șatenă. Emisiunea prezentată de ea la Kanal D a primit premiul pentru „cea mai bună emisiune din România”, la Gala Premiilor TV Mania 2022.

Denise Rifai a ținut să le mulțumească celor care au votat emisiunea și a mărturisit că în spatele acestui succes se află o muncă uriașă de echipă.

„Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră să fim tot mai buni în activitatea noastră. Ce aș vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi susținerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium”, declara Denise Rifai în luna noiembrie.

Citește și: „De ce i-a dat Dan Bittman un inel lui Denise Rifai: „M-a surprins gestul”. Adevărul despre legătura dintre ei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *