Greșeala majoră pe care o fac femeile atunci când discută online cu un bărbat: ”E enervant și jenant”

Greșeala majoră pe care o fac femeile atunci când discută online cu un bărbat: ”E enervant și jenant”

Greșeala majoră pe care o fac femeile atunci când discută online cu un bărbat. Deși, în general, bărbații nu sunt foarte pretențioși, în relația cu o femeie există totuși anumite lucruri care îi deranjează. Iar acest obicei pe care îl au reprezentantele sexului frumos atunci când poartă conversații online cu partenerii lor este cu adevărat supărător pentru ei.

Greșeala majoră pe care o fac femeile atunci când discută online cu un bărbat

Louanne Ward, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în psihologia relațiilor de cuplu a vorbit despre greșelile pe care le fac femeile atunci când poartă o conversație online cu un bărbat. Expertul în relații este de părere că dacă scrii mesajele rând cu rând în loc să le trimiți într-un singur text, cel mai probabil îți vei enerva partenerul.

Australianca a declarat că această abordare îi deranjează pe bărbați din mai multe motive, deoarece poate „părea controlată și jenantă” atunci când telefonul lor continuă să lumineze sau să sune.

„Femeia face inițierea și controlează ritmul și tonul conversației”, a precizat Louanne, citată de Daily Mail.

Expertul în relații de cuplu este de părere că atunci când primesc mesaje unul după altul, bărbații se simt obligați să răspundă la fiecare în parte, altfel riscă să fie „acuzați că nu răspund” la toate ideile.

„De asemenea, bărbaților nu le place sunetul notificărilor repetate, care poate fi atât enervant, cât și jenant”, a spus Louanne.

Specialistul a explicat că atunci când femeile trimit un mesaj compus din mai multe părți, bărbații au senzația că discuția a devenit „fragmentată” sau „inconsecventă”.

„Ar putea fi nevoiți să se întoarcă și să recitească mesajele de mai multe ori pentru a răspunde, așa că le ia de două ori mai mult timp”, a completat Louanne.

Deoarece bărbații, prin natura lor, nu petrec atât de mult timp comunicând prin mesaje, ea a adăugat că pentru ei poate fi percepută ca o „presiune sau o dominație”.

De ce le place mai mult femeilor să trimită mesaje decât bărbaților

Louanne Ward a explicat de ce femeilor le place mai mult să trimită mesaje decât bărbaților. Potrivit acesteia, principalul motiv este pentru că nu suportă să fie ignorate.

„Profităm de ocazia de a afla cât mai multe lucruri atunci când știm că un tip este pe dispozitivul său, în timp ce dacă trimitem un mesaj lung, el ar putea dispărea”

Această tactică este des folosită, deoarece femeile caută răspunsuri imediate.

Trimiterea de mesaje rând pe rând nu este singurul obicei pe care femeile îl au și pe care bărbații îl urăsc, a spus Louanne. Ea a precizat că trimiterea mesajelor pe tot parcursul zilei cu întrebări precum „cum îți merge ziua” și folosirea multor emoticoane sunt alte obiceiuri care îi enervează pe bărbați.

Pe de altă parte, Louanne a spus că femeile urăsc când bărbații lasă mesajele necitite, folosind răspunsuri de unul sau două cuvinte și mesaje sarcastice care pot fi interpretate în două feluri.

Citește și: „I-am găsit în telefon mesaje compromițătoare. Nu știu dacă să-l confrunt sau să trec cu vederea

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *