Greșeli la începutul unei relații. Evită să faci asta!

Primele întâlniri sunt dedicate cunoașterii, nu înseamnă că ai intrat deja într-o relație!
Greșeli la începutul unei relații. Evită să faci asta!

Începutul unei relații este o etapă nouă și interesantă care îți poate provoca mult entuziasm. Este bine să nu te lași dusă de val chiar așa de repede. Încearcă să eviți cele 4 greșeli la începutul unei relații:

1. Povestești prea multe

Este minunat dacă noul tău iubit este un partener excelent de conversație. Chiar dacă puteți sta ore în șir la povești fără să vă plictisiți, încearcă să nu îi povestești de la primele întâlniri chiar totul despre tine. Magia noilor începuturi este deosebită, dar păstrează anumite detalii personale pentru mai târziu. Trecutul tău amoros sau chestiunile referitoare la foștii iubiți pot să mai aștepte. La fel și aspectele legate de familie sau de viața personală. Vorbește despre tine, trezește-i curiozitatea, dar analizează foarte bine și informațiile pe care le primești la schimb. Apoi, nu uita să lași loc și de puțin mister.

Chiar dacă vrea să știe mai multe despre tine și despre relațiile tale anterioare, dă-i de înțeles că nu este încă momentul să discutați despre aceste subiecte. Prea multe informații pot fi greșeli la începutul unei relații. La primele întâlniri este mai bine să vă oferiți timp pentru a vă cunoaște, fără a vă lăsa influențați de experiențele trecute.

2. Ești geloasă, în top greșeli la începutul unei relații

Una dintre cele mai mari greșeli de la începutul unei relații, care ar putea să pună pe fugă orice bărbat, este gelozia. Dacă v-ați întâlnit de doar două-trei ori și deja îi atragi atenția că nu îți răspunde la telefon și că este absent, s-ar putea să dispară de tot din preajma ta. Posesivitatea este unul dintre lucrurile care îi deranjează pe majoritatea bărbaților. Mai ales când este complet nefondată. Dacă nesiguranța ta are legătură cu un partener dintr-o relație trecută, încearcă să îți temperezi reacțiile de moment. Și nu mai face comparații. Așteaptă să îl cunoști mai bine pe noul iubit și între timp nu îi da motive să se îndepărteze.

3. Te miști prea repede

Când experimentezi bucuria unei noi relații, se poate să te lași ușor dusă de val. Și asta mai ales când pare că ai găsit sufletul pereche. Chiar dacă vă potriviți de minune și aveți atâtea lucruri în comun, nu sări peste etapele naturale ale oricărei relații aflate la început de drum. Chiar dacă vă întâlniți de aproape o lună, mai așteaptă până îl poți prezenta părinților tăi. Chiar și o întâlnire cu prietenii tăi poate fi încă prea devreme dacă iubitul tău nu se simte confortabil cu acest lucru. Așteaptă să vă cunoașteți mai bine pentru a face planuri împreună. N-ar fi ideal să-i povestești că visezi deja să te căsătorești și că îți dorești cel puțin doi copii care să semene cu el. Sunt greșeli la începutul unei relații.

4. Eviți semnalele de alarmă, fără greșeli la începutul unei relații

Începutul unei noi relații nu este întotdeauna marcat doar de momente perfecte. Dacă ai parte încă de la început de anumite semnale de alarmă, ar fi bine să nu le ignori. Când întârzie la fiecare întâlnire, anulează planurile în ultimul moment sau este preocupat de telefon, ai parte de câteva „steaguri roșii” importante. Poate nu este suficient de interesat de tine. Sau este posibil să se mai întâlnească și cu alte femei. Așadar, nu trece cu vederea aceste greșeli la începutul unei relații!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *