Greșeli pe care niciun bărbat nu le poate ierta unei femei. Nu face aceste erori dacă vrei să îl ții lângă tine

Bărbații pot fi neiertători în fața unor greșeli ale partenerei lor. Spre deosebire de femei, care sunt mai indulgente la acest capitol.
Greșeli pe care niciun bărbat nu le poate ierta unei femei. Nu face aceste erori dacă vrei să îl ții lângă tine

Sistemele de valori pot fi ușor diferite la bărbați față de femei. Femeile trec mai ușor peste unele lucruri. În schimb, sunt greșeli pe care niciun bărbat nu le poate ierta unei femei. Ei, în schimb, sunt mai permisivi în alte aspecte, care pentru femei ar putea conta mai mult.

Cert este că, atât femeile, cât și bărbații fac greșeli în ceea ce privește relațiile. Aceste greșeli apar datorită naturii lor și a diferenței psihologice dintre bărbați și femei.

Dar unele greșeli pe care le fac femeile pot să ducă la încheierea unei relații. De aceea, femeile ar trebui să încerce să evite aceste greșeli pe care bărbații nu le pot ierta.

Greșeli pe care niciun bărbat nu le poate ierta unei femei

1. Trădarea

Deși pare incredibil, bărbații pot trece peste o infidelitate a partenerei, însă nu pot ierta trădarea. Pentru ei, trădare înseamnă implicarea emoțională a iubitei într-o altă relație. Ei pot trece peste o escapadă amoroasă a partenerei, însă nu peste trădarea acesteia. Femeile, în general, își iartă mai ușor partenerii dacă înșală.

2. Lipsa de atenție

Bărbații sunt foarte vulnerabili. Deși par puternici, odată ce sunt la pământ, cu greu mai pot ieși din depresie. Ei au nevoie de sprijinul partenerei tot timpul. Tânjesc după susținere și atenție. Odată ce nu mai au parte de asta într-o relație, ei se schimbă radical în ceea ce privește sentimentele față de parteneră.

3. Refuzul relaților intime

Poți să îi refuzi invitațiile în oraș sau să nu îi spui cât de mult îl iubești, însă nu îi respinge în mod repetat avansurile, scrie ele.ro. Pentru el, refuzul partidelor de amor este egal cu lipsa totală de atracție.

4. Comportamentul urât față de părinții lui

S-ar putea să nu-ți placă părinții lui și invers. Dar dacă te porți urât cu ei, el nu te va ierta niciodată. A fi nepoliticoasă cu viitorii tăi socri poate foarte ușor să ducă la încheierea relației. Mai ales, dacă o contrazici pe mama lui.

5.  Să râzi de munca lui

Dacă spui vreodată, chiar și la nervi, că are o „slujbă proastă” sau o „slujbă umilă”, își va aminti de asta toată viața. Există o mare posibilitate ca el să nu te ierte niciodată.

6. Să-i disprețuiești salariul

Bărbații sunt foarte sensibili cu privire la veniturile lor. De aceea vine celebra zicală că nu trebuie să-i ceri niciodată unui bărbat salariul. Dacă îi dezvălui vreodată salariul prietenilor tăi sau îi spui că câștigă prea puțin, este o greșeală pe care bărbatul tău nu o va ierta.

7. Să-i arăți nesiguranță

În momentul în care începi să te comporți nesigură sau să te victimizezi în fața lui, el va putea crede că ești o ratată și că te vei agăța de el și că nu va mai putea scăpa de tine, notează boldsky.com. Nu te plânge prea mult în prezența lui de greutățile din viața ta. Dacă o faci, lasă-l să înțeleagă că ai și soluții la problemele tale.

8. Critici publice

Este firesc să facă greșeli. Toți facem. Dar aceste discuții ar trebui să rămână strict între voi. În niciun caz nu îl critici în public. Un bărbat nu va trece ușor peste asta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
7.5 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Bogaci Lucia

    Cred ca am facut de nenumarate ori aceasta greseala, din motive diverse: m-am simtit frustat, nu pot juca teatru si spunand altceva decat purul adevar, care era pe zi ce trecea mai evident, pentru ca si la Sfanta Spovedanie nu poti minti, si atunci te descarci preotului duhovnic, si pentru ca sunt deja prea in varsta ca sa mai potavea relatii sexuale cu sotul meu. aceste motive m-au determinat sa scriu si pe Facebook adevarul relevant despre partenerul vietii mele. Dupa a doua zi de Paste i-am spus „TE IERT PENTRU TOT,EL S_A ASEZAT IN GENUNCHI IN FATA MEA SI A ZIS TREBUIE SA MA IERTI”, a continuat in aceeasi zi sa fie bland cu mine, dar nu a durat prea mult. Vom implini in curand varsta de 78 de ani, eu am probleme de sanatate si obosesc f.repede, am probleme cu coloana si viteza de deplasare inceata, dupa doua zile de la asa zisul stat in genunchi a inceput sa se comporte la fel ca inainte, adica sa nu ma ajute cu aproape nimic, sa treaca timpul pe langa el fara a misca ceva din locul in care se afla si in a face ordine, chiar in camera lui. Cumpara in prostie mancare de calitate, specialitati pe care nu le mananca, si apoi le da cainelui, face lucruri care pentru mine pot fi capcane si prilej de accidente pentru mine, etc. Tipa la mine, de regula si imi vorbeste urat. Eu i-am cerut iertare de cate ori am gresit motivand greseala, el in viata lui din 1969 cand ne-am casatorit doar de 2 ori, fara a se indrepta dupa aceea. A inceput sa bea, si nu putin, din ce in ce mai mult. Dupa controlul riguror facut de medicii de specialitate, unde l-am dus cu forta in 2019, cand am auzit verdictul ca daca mai bea, va muri in 3 luni, eu am facut o depresie care m-a costat 2 ani si jumatate din viata mea, avand convingerea ca nu voi putea supravietui fara el. Situatia in prezent nu este roz, e de regula tensionata intre noi. Ce sfat imi dati si cum pot trece peste aceasta situatie? Va multumesc pentru intelegere si posibilele sfaturi pe care le pot primi de la Dvs.
    Cu stima B L

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *