Hainele care atrag ghinionul în casa ta și te fac nefericită. Scapă de ele imediat!

Anumite haine și accesorii pot aduce ghinionul în casa ta.
Hainele care atrag ghinionul în casa ta și te fac nefericită. Scapă de ele imediat!

Hainele care atrag ghinionul în casa ta și te fac nefericită ar putea să fie responsabile pentru nereușitele tale. Ai simțit vreodată că ai ghinion cu banii? Sau simți că nu reușești niciodată să îți duci la bun sfârșit planurile? Pentru toate acestea ar putea să fie de vină chiar garderoba ta.

Ca orice lucru din casă, chiar și hainele au propria energie care poate să afecteze starea persoanei care le poartă. Conform Feng Shui, orice purtăm sau păstrăm aproape, ne influențează energia. Feng Shui nu se limitează doar la mediul fizic. Hainele și aspectul lor sunt, de asemenea, afectate de Feng Shui. Hainele pe care le porți pot avea un impact asupra corpului tău dar și asupra energiei care te înconjoară. Deci, cel mai bine este să nu porți haine care au modele ciudate sau nu mai sunt în stare bună. Scapă de ele imediat!

Hainele care atrag ghinionul în casa ta și te fac nefericită

Hainele vechi și rupte Chiar și în dulapul celei mai pasionate fashioniste se pot găsi haine vechi, care nu mai sunt într-o stare bună. Poate că îți este greu să te desparți de rochia veche preferată, pe care nu o mai porți de câțiva ani. Sau ai o pereche de blugi care s-au rupt, dar te încăpățânezi să o păstrezi. Ei bine, află că aceste haine îți fură energia pozitivă atunci când le porți. De aceea, este bine să renunți la tot ce este vchi și nu mai arată bine.

Hainele vechi și rupte

Chiar și în dulapul celei mai pasionate fashioniste se pot găsi haine vechi, care nu mai sunt într-o stare bună. Poate că îți este greu să te desparți de rochia veche preferată, pe care nu o mai porți de câțiva ani. Sau ai o pereche de blugi care s-au rupt, dar te încăpățânezi să o păstrezi. Ei bine, află că aceste haine îți fură energia pozitivă atunci când le porți. De aceea, este bine să renunți la tot ce este vechi și nu mai arată bine.

Hainele cu nasturi pari

Știai că numărul de nasturi contează? Fă-ți puțin timp pentru a-ți verifica hainele. Dacă ai în garderobă mai multe haine cu număr par de nasturi, se spune că aduc ghinion. Așa că iată câteva accesorii aparent banale, care pot fi de vină pentru ghinionul tău. La polul opus, nasturii cu număr impar aduc noroc, așa că poți întoarce situația în favoarea ta. Nu este cazul să renunți la hainele cu nasturii în număr par. Trebuie doar să renunți la nasturele care este în plus și gata, problema este rezolvată.

Hainele închise la culoare

Dacă îți place să te îmbraci des în negru, trebuie să știi că hainele închise la culoare aduc ghinion și pierderea banilor. Conform Feng Shui, cele mai potrivite culori pentru hainele tale sunt albastru, galben roșu sau alb. Aceste nuanțe se spune că atrag bunăstarea. Și imprimeurile pot ajuta. În unele credințe, se spune că hainele cu buline atrag norocul banilor. Acest lucru se datorează faptului că formele mici și rotunde de pe îmbrăcăminte seamănă cu o abundență de monede care curg în viața ta. Alt simbol norocos este dragonul.

Pantofii primiți cadou

Pantofii, preferații fashionistelor, pot influența de asemenea energia din jurul tău. Dacă iubitul tău îți oferă în dar o pereche de pantofi, viitorul vostru împreună s-ar putea să nu mai fie prea luminos. Este posibil să vă certați. De asemenea, nu așeza niciodată pantofii pe o masă sau pe un pat. Aduce ghinion. Acest lucru poate prevesti certuri și neînțelegeri.

O altă latură mai practică a problemei este, desigur, că acest lucru este foarte neigienic. Gândește-te doar câte bacterii pot aduce pantofii tăi de afară. 

Citește și de ce e bine să spălăm întotdeauna hainele noi înainte de a le purta. Mărturia incredibilă a unei angajate

 

 

9.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.