Hainele pe care nu trebuie să le porţi niciodată la biserică. Reguli pe care ar trebui să le respecte toate femeile

Când mergi la biserică, trebuie să respecți anumite reguli referitoare la vestimentație. Iată ce haine nu ar trebui să porți.
Hainele pe care nu trebuie să le porţi niciodată la biserică. Reguli pe care ar trebui să le respecte toate femeile

Hainele pe care nu trebuie să le porţi niciodată la biserică. Acest subiect creează deseori dezbateri aprinse. Cât de modest este modest? Ce înseamnă de fapt îmbrăcămintea adecvată? Iată câteva reguli pe care ar trebui să le respecte toate femeile atunci când merg la biserică. Ce este acceptabil și ce nu.

Hainele pe care nu trebuie să le porţi niciodată la biserică

Când mergi la un lăcaș de cult, nu trebuie să trebuie să te pregătești ca pentru o prezentare de modă. Așa că evită hainele care te scot foarte mult în evidență.

Hainele pe care nu trebuie să le porţi niciodată la biserică

1. Îmbracă-te modest

Prima regulă pe care trebuie să o respecți este să pui accent pe modestie. Biserica nu este locul în care trebuie să atragi atenția asupra ta prin haine extravagante. Nu trebuie neapărat să te îmbraci în negru, dar evită culorile țipătoare. Mizează pe nuanțe neutre precum bej, maro sau gri. Hainele scumpe și accesoriile strălucitoare, care pun accent pe latura materială nu sunt potrivite la biserică.

2. Frumusețea din interior este cea care contează

Conform credinței bisericii, frumusețea care contează este cea din interior. De aceea, frumusețea nu trebuie să vină din coafuri deosebite, machiaj extravagant sau prin haine frumoase. Adoptă un stil simplu și lasă acasă bijuteriile de care nu ai nevoie. Nu degeaba frumusețea interioară este mai importantă decât frumusețea exterioară. Se spune că Dumnezeu se uită mereu la inimă, nu la haine, nu la bijuterii sau la bogății. Așadar, nu doar faptele bune pe care le faci te fac să fii frumoasă, ci și inima pură. La biserică nu este locul oportun să te lauzi cu hainele tale cele mai bune.

3. Nu purta fuste scurte

Fustele scurte se numără printre hainele pe care nu trebuie să le porţi niciodată la biserică. Nu doar că ar fi considerate lipsite de respect, ceea ce ar fi cumva de înțeles. Totodată, o să-ți atragi foarte multe priviri dezaprobatoare. Sigur vei fi în centrul atenției, dar nu în sensul bun. Așadar, păstrează fustele scurte sau foarte mulate pentru ieșirile în oraș. Când mergi la biserică alege fuste midi, cu o croială lejeră, care nu stau lipite de corp.

4. Nu purta bijuterii mari

Bijuteriile foarte mari, opulente, se numără de asemenea printre accesoriile nepotrivite când mergi la biserică. În această categorie se încadrează cerceii mari, rotunzi sau lungi și brățările strălucitoare. Aceest tip de bijuterii sunt potrivite pentru ținutele de oraș. O pereche de cercei simpli sau un lănțișor sunt mai mult decât suficiente când mergi la lăcașul de cult. Același lucru este valabil și pentru pantofi. Mizează pe balerini sau pe încălțăminte casual și lasă tocurile acasă.

Citește și de ce trebuie să poarte femeile batic în biserică. Semnificația acestui obicei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *