Horoscop august 2023. Zodiile care trec prin schimbări majore, planurile le sunt date peste cap

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru luna august
Horoscop august 2023. Zodiile care trec prin schimbări majore, planurile le sunt date peste cap

Luna august a anului 2023 aduce vești importante pentru mulți dintre nativi. Din păcate, potrivit astrelor nu toate cele 12 zodii se vor bucura de un final de vară fericit. Află de mai jos ce se va întâmpla pe parcursul acestei luni.

Berbec

Este o lună în care nativii Berbec vor avea nevoie de talent organizatoric, dar și de cumpătare în ceea ce privește cheltuielile. Ar fi bine să rămână departe de orice fel de riscuri sau activități dubioase, aventuri și fraude. Pot apărea în această lună conflicte cu un partener, ceea ce poate duce fie la separare în cuplu, fie în afaceri. Corectitudinea în dialog și comunicarea ar putea clarifica neînțelegerile.

Taur

În ultima lună de vară cei din zodia Taur trebuie să își reconsidere conduita și comportamentul, să lase chestiunile profesionale deoparte și să se preocupe mai mult de zona afectivă, de familie, emoțională, dar și odihnă și relaxare. Din punct de vedere financiar vor rămâne cu același venit, poate câteva mici surprize, însă în același timp vor crește și cheltuielile, potrivit click.ro.

Gemeni

Ar fi bine să ia în considerare că nu toate ținele și obiectivele stabilite vor avea șansa de a fi bifate ca rezolvate. Vor apărea schimbări la care nu se așteptau. Luna august vine cu mult dinamism pentru nativii Gemeni, vor urca și vor coborî exact ca într-un carusel. Financiar cheltuielile vor crește și vor apela la rude atunci când se vor simți depășiți de situație. Astrele recomandă atenție sporită la drum!

Rac

Banii, poziția și cariera vor fi propritatea numărul unu în luna august pentru nativii Rac. Achită taxe, scapă de îmrpumuturi mai vechi. Sfatul astrelor este să nu facă noi împrumuturi și nici să dea bani altora. Nu din rea voință, ci ca o măsură de protecție. Din punct de vedere medical sunt foarte atenți asupra stării lor de sănătate. Potrivit astrologilor, se impune și dietă, dată fiind vulnerabilitatea pe zona de intestine, ficat ori rinichi.

Leu

Va fi o ultimă lună de vară cu exces de energie! Sfatul astrelor este să nu țină cont doar de dorințele lor, ci să învețe să-i mai asculte și pe ceilalți din când în când. Vor avea tendința să încerce mai multe lucruri deodată, însă pe lângă faptul că unele direcții vor fi alese cu proastă inspirație, nici această risipă-n toate părțile nu vă poate aduce decât haos. Din punct de vedere sentimental, mariajul se poate afla în pragul divorțului. Leii singuri pot întâlni pe cineva special în această perioadă.

Fecioară

Vor traversa o lună cu energii contradictorii. Pe de-o parte vitalitatea va fi slăbită, iar pe de alta, datorită circumstanțelor ce se pot ivi sunt defavorabile, vor riposta cu vehemență. Imunitatea slăbită și bolile cronice și-ar putea face simțită prezența în această perioadă, așa că ar fi bine să ia măsuri preventive.

Balanță

Este o lună în care nativii Balanță trebuie să economisească, atât energie, cât și bani. Se vor bucura de câștiguri, mari și mici, dar vor fi și tensiuni în relații. Nu vor lipsi ostilitățile, zvonurile care se opun planurilor lor și le încurcă socotelile. În plan financiar, sfatul astrelor este să își achite datoriile ori să se ocupe de vânzări de proprietăți și moșteniri.

Scorpion

În luna august va fi pusă la încercare zona profesională, iar acolo ar putea interveni întârzieri și blocaje în ceea ce își propun. Vor trebui să își controleze bine emoțiile, mai ales acolo unde se impun schimbări drastice. Financiar, nu este cea mai bună perioadă pentru a avea profit, ci mai degrabă pentru a-și gestiona din propriile economii. Relațiile afective vor fi și ele supuse încercărilor și n-ar fi exclusă o răcire a lor poate chiar din cauza unor trădări care vă vor dezamăgi.

Săgetător

Îi așteaptă o lună dinamică, însă va fi presărată cu tot felul de situații complexe pe care trebuie să le rezolve. Posibil ca unele dintre ele să nu fie noi, ci o continuare a ceea ce deja era început. Scorpul lor va fi să le testeze nativilor Săgetător măsura, limitele și comportamentul. Unii dintre nativii acestei zofii vor călătorii în țări străine, iar un plan stabilit mai demult se va înfăptui acum.

Capricorn

Va fi o perioadă cu situații instabile, care le vor pune răbdarea la încercare nativilor Capricorn. Vor apărea tot felul de teste și probleme care necesită rezolvare, iar sfatul astrelor este să nu le amâne. Sunt așteptate schimbări în sfera muncii, sociale și publice. Vor fi nevoiți să se adapteze rapid noului mediu. Sunt de evitat cheltuielile pe vacanțe, plăceri, divertisment sau cumpărături scumpe.

Vărsător

Este o lună în care parteneriatele devin importante pentru nativii Vărsător. În tot acest timp relațiile cu inamicii declarați se intensifică. Pot lua decizii pune în prima parte a lunii. Ulterior, vor itnervenții alte situații din zona financiară și se vor focusa acolo. Sunt de așteptat călătorii frecvente și întâlniri cu persoane pe care nu le-au mai văzut de mult timp.

Pești

Luna august va fi o lună interesantă și plină de evenimente pentru nativii Pești. Vor fi și multe provocări care le-ar putea îngrădi libertatea de mișcare celor din această zodie. Totodată, în luna aceasta își vor face o mulțime de cunoștințe, pot purta negocieri și pot beneficia de evenimente frumoase. Există șansa de a învăța ceva nou și de a fi plin de impresii, lucru deloc de neglijat. Ar fi bine să limiteze achizițiile costisitoare și să păstreze banii pentru zilele mai dificile care ar putea urma.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *